25-годишната поп сензация Нормани стартира кариерата си през 2011 г.,

...
25-годишната поп сензация Нормани стартира кариерата си през 2011 г.,
Коментари Харесай

Gen-Z я обожават и има защо! Нормани е звездата, по която всички са луди в момента

25-годишната поп сензация Нормани започва кариерата си през 2011 година, само че през днешния ден е една от водещите музикални звезди. Хитът ѝ Motivation е една от най-успешните песни в историята на музиката в последните години и няма човек, който да не е чувал най-малко един път парчето.

Виж още: Сейшели, Гърция и Китен! Къде откриха летния сезон известните българи тази година?

Горещата хубавица се готви да задава тона в музиката и в идващите месеци, когато се чакат новите части на звездата. Най-новото ѝ парче е към този момент факт, само че най-хубавото е, че е в дует с Карди Би. " Wild Side " към този момент катери музикалните чартове, а Нормани е по-секси отвсякога.

Именно с това парче Нормани започва новата си епоха и дава обещание в албума да има супер свежи и танцувални песни. " Много се вълнувам и нямам самообладание почитателите да чуят песните. Знам, че им е мъчно да ме поддържат, тъй като не съм супер дейна в обществените мрежи. Знам, че чакаха доста дълго време, само че им благодаря ", сподели неотдавна Нормани пред " Харпърс базар ".

Виж още: Гери-Никол, Райна, Златка Райкова - те бяха обвързани с ММА бойци! Какво се случва с момчетата в този момент

Певицата е разкрила новото си артистично аз и е подготвена да го покаже пред света, пишат от списанието. Вече на 25, много по-опитна и цялостна с истории - по този начин Нормани разказва смяната си. " Моята съществена цел е да покажа на хората, че съм пораснала ", споделя певицата. 

Припомняме, че Нормани бе част от групата Fifth Harmony, само че се отдели, с цел да развива независимата си кариера.

Виж още: Светлана Гущерова с признание за Християн: " Помня всички наши тежки и хубави моменти "

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР