25-годишната Ема Дъфи от Глазгоу никога няма да забрави Хелоуин.

...
25-годишната Ема Дъфи от Глазгоу никога няма да забрави Хелоуин.
Коментари Харесай

Шокиращи СНИМКИ от Хелоуин: Това остана от очите на 25-годишно момиче, което се гримира с голям мерак като клоун

25-годишната Ема Дъфи от Глазгоу в никакъв случай няма да не помни Хелоуин. Миналата година тя е избрала да се маскира като смешник. За да успее да влезе в облика обаче, тя е употребила на ниска цена грим, в това число и за очите й Ема даже не може да си спомни името на компанията производител на продуктите. Момичето обаче си спомня, че гримът почнал незабавно да изгаря очите й, само че решило, че е краткотрайна реакция и отишло на празненство.


" В клуба чувството беше такова, все едно някой е взел бръснач и и реже очите ми тъкмо по роговицата ", споделя пострадалата и добавя " Докато всички останали сътрудници се забавляваха, аз пътувах към болничното заведение с доста тежка алергична реакция. Когато стигнах до клиниката, бях сигурна, че в никакъв случай повече няма да мога да виждам.


Когато одобряват Ема тя не съумява да прочете нито един знак от показаните ѝ от офталмолога. След това лекарят ѝ поставя капки.

" Чувствах се все едно ме бият с тухли ", споделя още Ема.


Пет минути по-късно лекарят я моли да прочете още веднъж буквите на плаката. Момичето още веднъж не можеше да се оправи и избухва в сълзи. При прегледа лекарят открива многочислени микроскопични драскотини по очната ябълка и означи, че момичето има шанс, тъй като е можело да ослепее.





След прегледа Ема получава две вести: една добра, друга неприятна. Добрата - момичето не е ослепяла и неприятната - занапред ще носи очила.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР