25-годишната бивша солистка на руската група "Серебро" продължава да радва

...
25-годишната бивша солистка на руската група "Серебро" продължава да радва
Коментари Харесай

Съблазнителна моделка показа пищни форми и нажежи феновете с ето тези снимки

25-годишната някогашна солистка на съветската група "Серебро " продължава да радва почитателите си, публикувайки разголените си фотоси. Този път Екатерина Кищук демонстрира по какъв начин прекарва почивката си дружно със своите родители. Но даже и това не я стопира да си направи еротична фотосесия.
Певицата театралничи в черен бански, който е много изрязан. Феновете са харесали тази фотография над 360 пъти, одобрявайки обилните форми на хубавицата, обсипвайки я с похвали. И въпреки всичко други задават въпроси. Много от тях се интересуват кой е създателят на тези фотоси. Някои от потребителите считат, че това може би са майката или бащата на Екатерина. Може би това фактически е правдоподобна версия.
Самата Кищук признава, че сега е сама и няма сътрудник до себе си. По-рано певицата означи, че се занимава със солово пеене и е решила изцяло да се концентрира върху кариерата си.
"Старая се към този момент да не се похищавам с други връзки, тъй като в този момент преди всичко за мен е работата ми, повярвайте, тя изисква много сили ", твърди хубавицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР