25-годишната Алис Бейли от английския град Уолсол призна, че близо

...
25-годишната Алис Бейли от английския град Уолсол призна, че близо
Коментари Харесай

30 британски депутати сваляли тая съблазнителна сервитьорка в парламентарния бар, но сега тя им го върна тъпкано

25-годишната Алис Бейли от британския град Уолсол призна, че близо 30 членове на Камарата на общините са я изнасилили, до момента в който е работела в бар, който е в английския парламент. Тя стартира работа в бар, който е в постройката на английския парламент, когато е единствено на 19 години. В продължение на четири години тя е понасяла издевателството на високопоставени чиновници, които са доста по-възрастни от нея. Това оповестява английското издание на Daily Mail.

" Те ме третираха като тяхна благосъстоятелност, тъй като бях просто млада сервитьорка... Смятаха се за доста значими хора и че съм на тяхно разположение ", споделя момичето.

Тя разказва всички английски депутати като " остарели перверзници ".



" Те бяха толкоз гадни. Жалко бе да ги погледна... Почти всички са женени и най-малко два пъти по-големи от мен ", споделя още момичето.

Много от тях бяха от северните квартали или от Шотландия, а когато пристигнаха да работят в Лондон, се разделиха със съпругите си.



По-рано Daily Mail разкри, че депутати от британския парламент че в загадка група в WhatsApp дами са споделяли имената на към 40 депутати-перверзници. Този чат е основан от дами, които са изтощени от дълготраен тормоз от " високопоставени мъже ". В нея те споделят своите истории, написа кои от депутатите са класифицирани като " несигурни " за пътешестване с тях в такси или в асансьора на Народното събрание.







Шокиращите самопризнания на Бейли прибавиха горчив привкус към вилнеещия скандал. Вече втора седмица английският парламент е разтресен от обвинявания в полово посягане и тормоз.

Сериозно внимание се обърна на казуса, когато някои британски депутати, чиито имена станаха известни по целия свят, започнаха да подават оставка, а някои даже се самоубиха, неспособни да устоят на срама.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР