25-годишна родилка и бебето й починаха в болницата във Велинград.Съпругът на

...
25-годишна родилка и бебето й починаха в болницата във Велинград.Съпругът на
Коментари Харесай

25-годишна родилка и бебето й починаха във велинградската болница

25-годишна родилка и бебето й починаха в болничното заведение във Велинград.

Съпругът на дамата обаче твърди, че тя е била здрава, не е имала съпътстващи болести и е посещавала постоянно контролните си прегледи. Няколко часа, откакто я откарва в болничното заведение за раждане, получава позвъняване, че дамата и бебето са умряли.

Семейството е от Ракитово. Според брачният партньор на младата жена твърди, че когато я закарал в болничното заведение към 4:30 ч сутринта, не е имало доктор, който да я поеме.

Според известие от болничното заведение, оповестено в обществените мрежи, дамата е издъхнала при незабавно секцио, а бебето е мъртвородено. Положени били всички старания.

" Уважаеми дами и господа, благи другари на МБАЛ- Велинград & Медицински център- Велинград 2017,  винаги сме споделяли с Вас нашите наслади и триумфи, само че за нас е значимо, с намерено лице, да Ви осведомяваме и за нашите загуби и страдания!

Обръщаме се към Вас с една съкрушителна новина – на 28 декември (сряда), при секцио, макар многочасовите опити на мултидисциплинарен екип от отделенията по Хирургия, ОАИЛ и АГО, умря 25-годишна родилка, а бебето и бе мъртвородено. Всички подхванати медицински действия, са осъществени при съблюдаване на логаритмите и съгласно стандарти на актуалната здравна процедура.

Въпреки положените големи старания, за страдание, пред медицината към момента има граници, които не могат да бъдат преодолени. Нашите екипи са дали всичко от себе си, само че не са съумели да реализират поврат в положението на дамата. Ръководството на МБАЛ- Велинград,  спази целия канален ред и уведоми всички способени органи! Назначени са нужните инспекции ", показват от лечебното заведение и изричат съболезнования на околните.

Образувано е досъдебно произвеждане. Предстои аутопсия.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР