25-годишна родилка е починала след секцио в болница във Велинград.

...
25-годишна родилка е починала след секцио в болница във Велинград.
Коментари Харесай

25-годишна родилка и бебето ѝ починаха във Велинград

25-годишна родилка е умряла след секцио в болница във Велинград. Според информация от здравното заведение бебето ѝ е мъртвородено.

Според брачна половинка на дамата тя е била здрава, без съпътстващи болести и е посещавала постоянно контролните си прегледи, предава " Нова телевизия ". Няколко часа, откакто я откарва в болничното заведение за раждане, получава позвъняване, че дамата и бебето са умряли.

Ето какво написа в известието на болничното заведение по случая:

На 28 декември (сряда), при секцио, макар многочасовите опити на мултидисциплинарен екип от отделенията по Хирургия, ОАИЛ и АГО, умря 25-годишна родилка, а бебето и бе мъртвородено.

Всички подхванати медицински действия, са осъществени при съблюдаване на логаритмите и съгласно стандарти на актуалната здравна процедура.

Въпреки положените големи старания, за жалост, пред медицината към момента има граници, които не могат да бъдат преодолени.

Нашите екипи са дали всичко от себе си, само че не са съумели да реализират поврат в положението на дамата.

Ръководството на МБАЛ - Велинград съблюдава целия канален ред и уведоми всички способени органи! Назначени са нужните инспекции.

Екипът изрича дълбоки съболезнования, за непрежалимата загуба, на фамилията и околните на родилката!

Случаят е извънредно тежък за всички нас, които сме привикнали, АГ отделението да се огласява от бебешки рев и усмивки на щастливи родители!

Цялата ни болница тъжи...!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР