25-годишен водач призна вината си в това, че на 9

...
25-годишен водач призна вината си в това, че на 9
Коментари Харесай

Наказаха дрогирани шофьори, спипани във Варненско

25-годишен лидер призна виновността си в това, че на 9 ноември тази година, управлявал лек автомобил " Опел “ след приложимост на опиат.  Подсъдимият бил спрян за инспекция сутринта на тази дата в град Аксаково, като полицейските чиновници го тествали поредно с дрегери за алкохол и за опиати. Пробата за алкохол била негативна, само че техническото средство отчело позитивен резултат за метамфетамин. Водачът отказал да му бъде осъществено здравно проучване. Подсъдимият  получи наказване от 4 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период. 25-годишният лидер ще бъде лишен от правоуправление за период от 8 месеца.

В друго бързо произвеждане, Районен съд - Варна наложи условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост на 23-годишен юноша, управлявал на 4 ноември тази година лек автомобил " Мерцедес “ в близо до  Варна село, също след приложимост на метамфетамин. Съдът го лиши от право да ръководи моторно транспортно средство в продължение на 8 месеца.

Наказанията за закононарушения по превоза на двамата водачи бяха наложени по силата на реализирани сред страните и утвърдени от съда съглашения. Актовете на съда са дефинитивни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР