25-годишен ветеран от нюйоркската полиция, който се кандидатира за Конгреса,

...
25-годишен ветеран от нюйоркската полиция, който се кандидатира за Конгреса,
Коментари Харесай

„Вълна на здравия разум“ идва през ноември след смъртта на офицер от нюйоркската полиция, казва кандидат от Републиканската партия

25-годишен деец от нюйоркската полиция, който се кандидатира за Конгреса, се надява, че е настъпила дълго чакана повратна точка за правоприлагането е на хоризонта след убийството на служителя на реда от нюйоркската полиция Джонатан Дилър.

" [Това] не е ракетна просвета. Това е 101. Дръжте нарушителите виновни за дейностите им ", претендентът за Конгреса на Ню Йорк Алисън Еспозито сподели пред „ Fox & Friends First “ в понеделник.

„ Задача номер едно на държавното управление е да пази хората си в сигурност и по-късно да се махне от живота им “, продължи тя.

Вдовицата на Дилър, Стефани, изнесе прочувствена хвалебствена тирада в събота, настоявайки за смяна, защото хиляди се събраха, с цел да почетат 31-годишния мъж, прострелян смъртоносно по време на прекъсване от обвинен с дълго престъпно минало.

" Колко още служители на реда и още какъв брой фамилии би трябвало да създадат крайната жертва, преди да стартираме да ги пазиме? " — помоли се Стефани Дилър.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР