25-годишен старозагорец е задържан постоянно по досъдебно производство за блудствени

...
25-годишен старозагорец е задържан постоянно по досъдебно производство за блудствени
Коментари Харесай

Бивш пандизчия се възползва от гостоприемството на малко момиченце и го накара да му прави нещо много гнусно

25-годишен старозагорец е арестуван непрекъснато по досъдебно произвеждане за блудствени дейности след тъжба, подадена от родителите на 13-годишно момиче. Вече осъжданият за закононарушения от общ темперамент Калчо И. е бил закопчан с белезници след сигнал от 13 юни, съгласно който мъжът се възползвал от отсъствието на родителите на малолетката и със мощ я принудил да извърши дейности, целящи задоволяването на половата му възбуденост, написа " Монитор ".

Гаврата била осъществена на 12 т.м. в дома на жертвата, където неотдавна излезлият от килията Калчо гостувал. Докато бащата и майката на момичето пазарували в кварталния супермаркет младият мъж небрежно опипал невръстната стопанка и я принудил да тества орално „ мъжеството “ му. Стъписаната и изплашена от заканите жертва разказала за случилото се на околните си ден по-късно.

Повдигнатото обвиняване се санкционира със затвор от 1 до 6 години.

Районен съд - Стара Загора е решил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Калчо И. е направил закононарушението и съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР