25-годишен младеж оцеля по чудо след падане от нос Калиакра,

...
25-годишен младеж оцеля по чудо след падане от нос Калиакра,
Коментари Харесай

Младеж падна от нос Калиакра заради селфи

25-годишен юноша оцеля по знамение след рухване от нос Калиакра, оповестява „ Монитор “. Инцидентът е станал през вчерашния ден към обяд. Според локалните от село Българево, компания от Русе се разхождала из крепостта.

Пострадалият мъж желал да си направи селфи с приятелката си навръх арката на носа. Не решил, че е хлъзгаво поради дъжда, подхлъзнал се и паднал върху скалите. Височината е към 70 – 80 метра.

В избавителната интервенция взел участие фамозният локален риболовец Наско Писиката, чийто лагер е в местността Зеленката. „ Обади се началникът на полицията. Каза, че има паднал мъж и би трябвало да отида с лодката да го взема, с цел да го отведат в болница. Момчето беше паднало от другата страна на носа, на най-тясното място. Взех дребната лодка, екипажа си, пристигна и дежурният доктор.

Стигнахме до падналия, беше жив. Интересното е, че на никое място по него нямаше нищо счупено, най-малко на външен тип. Пристигна и пожарната, а с реаномобил на болничното заведение в Каварна го откараха до болница във Варна. Това е 18-ия ми случай да избавям паднали от Калиакра “, описа Наско Писиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР