25-годишен мъж е задържан за убийството на 16-годишно момиче в

...
25-годишен мъж е задържан за убийството на 16-годишно момиче в
Коментари Харесай

Задържаха 25-годишен за убийството на младото момиче от Луко...

25-годишен мъж е арестуван за убийството на 16-годишно момиче в Луковит, заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Окръжна прокуратура - Ловеч, Кирил Петров. Арестуваният е притеглен като обвинен за съзнателно умъртвяване на момичето по изключително нечовечен метод.

Тялото на тийнейджърката бе намерено в недостроена къща в ромския квартал " Изток " на Луковит през вчерашния ден от деца.

Петров уточни, че причинителят е от Луковит, престъпно проявен, осъждан. Според съседи на жертвата той е и наркозависим. С разпореждане на наблюдаващия прокурор е арестуван за 72 часа.

Конкретната причина за гибелта на момичето ще стане ясна през днешния ден, откакто бъде направена аутопсия, само че има следи от принуждение. Според ловешкия уебсайт " Зетра " при огледа по тялото му са открити следи от удари по главата и синини по шията, говорещи за душене.

Непълнолетната е забелязана за последно от родственици в понеделник преди среднощ.

" Детето излезе в 23 ч. Отишла е в едно заведение и по-късно се среща с нападателя. Започва битка сред двамата ", описа бащата на убитото момиче Тошко Димчев, представен от Нова телевизия.
Свързани вести Камера снимала последните часове на 16-годишното момиче в Луковит Открито е тяло на 16-годишно момиче в ромски квартал
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР