Бреговата охрана на САЩ спаси мъж от частично потопена лодка, който беше блокиран в морето край бреговете на Флорида

...
25-годишен мъж беше спасен от частично потопената си рибарска лодка
Коментари Харесай

25-годишен мъж беше спасен от частично потопената си рибарска лодка през уикенда, след като беше блокиран в морето край бреговете на Флорида , съобщиха властите.

САЩ. Служители на бреговата охрана откриха мъжа, идентифициран като Чарлз Грегъри, на около 12 мили от брега на Сейнт Августин, Флорида, в събота след обширно издирване, което включваше множество правоприлагащи агенции и продължи през нощта в петък.

Екипажът на самолета на бреговата охрана, който първоначално забеляза Грегъри да се носи в малката си лодка, записа видео на спасяването и агенцията по-късно го сподели онлайн. Той показва Грегъри, седнал в малкия съд с крака близо до носа, който се потапя в океана и се пълни с вода. Jon boat е лека рибарска лодка с плоско дъно, обикновено изработена от фибростъкло, дърво или алуминий.

Съобщение за новини, публикувано в събота. Според агенцията не са съобщени медицински проблеми.

Агенцията потвърди спасяването в туит, отбелязвайки последната от поредица актуализации, публикувани за тяхното търсене на Грегъри.

Gregory's семейството го е съобщило за изчезнал в петък вечерта, каза бреговата охрана, когато той не се е върнал на рампата за лодки Lighthouse Park, както се очакваше.

„Екипажите на @USCG и партньорските агенции издирват 25-годишния Чарлз Грегъри, който за последно беше видян да тръгва от рампата за лодки Lighthouse Park на 12-футова лодка Джон в четвъртък вечерта“, каза бреговата охрана в първоначален туит в петък вечер.

Бащата на мъжа, Реймънд Грегъри , каза в коментари за CNN след спасяването, че синът му е тръгнал от рампата за лодка в ранните часове на петък сутринта за риболов, както е правил няколко пъти в миналото, и е бил изхвърлен от лодката от груб приливи и отливи, които се увеличаваха по-бързо, отколкото очакваше.

Въпреки че Грегъри успя да се качи обратно в рибарската лодка, той беше отнесен в морето, каза баща му. Реймънд Грегъри каза пред CNN, че синът му "се е борил да остане жив", докато е забелязвал акули и е претърпял ужилвания от медузи, докато е бил изложен на горещото слънце във Флорида.

"Той беше уплашен до смърт", каза той, според изход. „Той каза, че е имал повече разговори с Бог за тези 30 часа, отколкото през целия си живот.“

Бащата на Грегъри каза, че синът му си бил вкъщи и си почивал, когато говорил с CNN.

„Той е изтощен, дехидратиран е и страда от рабдомиолиза“, каза Реймънд Грегъри. Рабдомиолизата се характеризира с „разграждане на увредени мускулни клетки“, което води до освобождаване на съдържание от тези мускулни клетки в кръвта, според Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ, които отбелязват, че състоянието може да причини сериозни здравословни проблеми и казва риск фактори включват излагане на топлина, физическо натоварване и директна травма.

В: RescueUnited States Coast GuardFloridaБлагодарим ви, че прочетохте CBS NEWS. Създайте своя безплатен акаунт или влезте
за повече функции. Продължете Моля, въведете имейл адрес, за да продължите Моля, въведете валиден имейл адрес, за да продължите

Още от CBS News

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР