25-годишен израелец, който е бил отвлечен от палестински терористи на

...
25-годишен израелец, който е бил отвлечен от палестински терористи на
Коментари Харесай

25-годишен израелски заложник починал, докато е бил в плен на Хамас

25-годишен израелец, който е бил похитен от палестински терористи на 7 октомври, е умрял, до момента в който е бил държан като пленник в линията Газа, съгласно изказвания, оповестени през днешния ден, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" С дълбока тъга и разрушено сърце оповестяваме за убийството на Сахар Барух (25 г.), който беше похитен от вкъщи си от терористи на Хамас на 7 октомври ", оповестиха в взаимно изказване кибуцът Бе`ери, където е живял Барух, и централата на Форума за заложници и изчезнали фамилии.

Според изказването баба му и брат му са били убити още при нападението на " Хамас ".

Въоръженото крило на ислямисткото придвижване " Хамас ", бригадите " Изедин ал Касам ", разгласява през вчерашния ден видеоклип, който в началото показваше 25-годишния Барух жив. В края на видеото се вижда оцапан с кръв мъртвец. " Изедин ал Касам " обявиха, че той е бил погубен по време на израелски опит за избавяне на заложниците.

Говорителят на Израелските отбранителни сили (ЦАХАЛ) Даниел Хагари заяви, че двама израелски бойци са били тежко ранени по време на интервенция по избавяне на заложници.

" При тази интервенция не сме избавили нито един пленник ", уточни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР