25-годишен германец е уличен в убийството на своя съгражданин –

...
25-годишен германец е уличен в убийството на своя съгражданин –
Коментари Харесай

Има задържан за жестоко убития германец в Златни пясъци

 25-годишен немец е махленски в убийството на своя съгражданин – 31-годишният екскурзиант, който беше пребит до гибел рано тази заран в Златни пясъци, научи " Блиц ". Той ще бъде притеглен като обвинен или довечера, или на следващия ден сутринта.

  

Както първо медията ни заяви, той е бил арестуван за разпит дружно с цялата немска група туристи, отседнала в хотел " Джоя “ в комплекса. Междувременно са били свалени записи от охранителна камера, на чиито фрагменти се вижда по какъв начин жертвата е безусловно смазана от пердах. Първоначално килърът е съборил своя съгражданин на земята, а по-късно е скочил върху главата му. Хванал го е за единия крайник, завлякъл го е зад частна кола за спешна помощ пред хотел " Дана Палас “ и там го e налагал до гибел в продължение на 5 – 6 минути.

 

Причината за гибелта са тежки травми на мозъка в резултат на голям брой удари. Тепърва се чака аутопсията да даде повече изясненост.

Ударите са нанасяни единствено с голи ръце. Няма конфискувани предмети, за които да е открито, че с тях са нанасяни удари.

Полевият тест за опиати на уличения като причинител е негативен. Дрегер е посочил 0.6 промила алкохол, само че от момента на осъществяване на закононарушението до тестването са минали доста часове. Към момента не е взета кръвна проба на 25-годишния немец.

Обвинението, което се чака да бъде повдигнато по отношение на него, е по член 116, алинея 1, т. 6, или другояче казано – ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод.

Германският жител ще бъде съден по българския закон, защото закононарушението е осъществено на територията на България. Има алтернатива правосъдният развой да бъде в Германия, в случай че тамошните управляващи създадат съответните претенции към българските. Също по този начин, в случай че лицето бъде прието за отговорно, може да излежи наложеното му от български съд наказване в немски затвор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР