25-годишен е привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда

...
25-годишен е привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда
Коментари Харесай

25-годишен би с юмруци майката на трите си деца, заплаши я със смърт

25-годишен е притеглен като обвинен за причиняване на телесна щета и закана с ликвидиране. Деянията са осъществени при изискванията на домашно принуждение.

Мъжът нанесъл побой на дамата, с която живее на фамилни начала и има три деца. Той нанасял удари по главата и тялото й с юмруци, ритници и ръкохватка от метла.

Деянието е било предшествано от редовно физическо и психическо принуждение над потърпевшата. Жената е с травматични увреждания - травми и кръвонасядания.

Освен това обвиненият се заканил с ликвидиране на дамата, което е могло да възбуди състоятелен боязън у нея за реализирането му.

Той е осъждан за осъществени умишлени закононарушения от общ темперамент с влезнали в законна мощ присъди – причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение по отношение на същата жена.

Обвиняемият е с неприятни характеристични данни, голям брой криминалистически регистрации, одобрени незаконни привички и е персона с висока степен на социална заплаха. Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР