25-годишен бургазлия сложи край на живота си край Малко Търново.

...
25-годишен бургазлия сложи край на живота си край Малко Търново.
Коментари Харесай

Трагедия: Бургазлия се хвърли от мост в Малко Търново , намериха тялото му във водите на Велека

25-годишен бургазлия постави завършек на живота си край Малко Търново. Той се е хвърлил от моста в местността Ковач, научи Lupa.bg от свои източници. 

25-годишният Иван е отишъл с лекия си автомобил в местността. Качил се е на моста и е скочил от 55 метра височина. Тялото му е открито в река Велека.

Младият мъж се е сбогувал с околните си с предсмъртно писмо. Възможно е Иван да е обмислял своето решение дълго време, защото е пропътувал 74 км, с цел да постави завършек на живота си. 

" Напоследък самоубийствата у нас се усилват. Според статистиката 16 българи на денонощие вършат опит да лишават личния си живот, и 5-6 от тях, уви, съумяват. Значи, на всеки 90 минути, на всеки час и половина, един човек у нас прави суициден опит, а на всеки 4 ча̀са един самоубиец реализира задачата си да прекъсне самичък живота си, в това число и с автомобилна злополука по пътищата. Повечето от самоубийците (55%) се хвърлят от високо, този метод от ден на ден се употребява, самозастрелват се 14%, обесват се 10%, отравят се 9%, употребяват нож или друго режещо средство 7%, хвърлят се под движещо се транспортно средство 3%, самозапалват се 1%, други способи – 2% ", разяснява пред Lupa.bg шефът на Демографския институт при Българската академия за просвета и изкуства (БАНИ) акад. Петър Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР