25-годишен барман от заведение на плаж "Хармани" в Созопол е

...
25-годишен барман от заведение на плаж "Хармани" в Созопол е
Коментари Харесай

Огладнял барман се заклещи в прозорче на кухня в Созопол и почина

25-годишен барман от заведение на плаж "Хармани " в Созопол е умрял в кола за спешна помощ на път за болница, откакто е бил открит в безпомощно положение в кухнята, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.
Сигналът е подаден към 9.10 часа тази заран в РПУ-Созопол. Колегите на младия мъж, който е от Шумен, оповестиха, че са го намерили на пода в кухнята на бар "Хедон ". На място незабавно е изпратен екип на Спешна помощ, само че барманът е умрял в колата за спешна помощ на път към УМБАЛ-Бургас.
Пред проверяващите, работещите в бара споделили, че евентуално гибелта е породена от токов удар, само че досега това не е подкрепено от доказателства. Предстои осъществяването на аутопсия в поделение Съдебна медицина за определяне на точната причина за гибелта.
Според регоионалния уебсайт flagman.bg мъжът решил да вземе нещо от кухнята, само че не намерил ключа. Затова се пъхнал през дребното прозорче, откъдето готвачите подавали храната. Колегите му чули заплашителен звук на тенджери и чинии и се втурнали да видят какво става.
Открили безжизненото тяло на пода в кухнята и решили, че младият мъж е ударен от ток, по тази причина спрели електричеството и незабавно подали сигнал на тел. 112.
На местопроизшествието има и екип на Инспекцията по труда, който да откри дали се касае за трудова акцидент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР