25-годишен американец, заразен с COVID-19, е бил на прага на

...
25-годишен американец, заразен с COVID-19, е бил на прага на
Коментари Харесай

25-годишен американец с COVID-19 едва оцеля след 4 месеца в болница

25-годишен американец, инфектиран с COVID-19, е бил на прага на гибелта три пъти по време на 4-те месеца, прекарани в болница в щата Илинойс. Мъжът към този момент е добре и се възвръща, заяви NOVA.
„ Цели три пъти са викали фамилията ми да пристигна, с цел да се сбогува с мен, тъй като са щели да ме откачат от апаратите”, споделя Джейсън Барбоса.
Като по знамение оцелява и му следва дълго възобновяване.
„ Изумен съм. Това е същинско чудо”, споделя доктор Джефри Хъмъл.
В Съединените щати Барбоса има близки, само че родителите, брачната половинка и двете му деца са в Мексико. Те не съумяват да дойдат в болничното заведение по време на 4-месечния му престой там.
Барбоса е едвам на 25 години, няма съпътстващи болести, а лекарите са безапелационни, че неговият случай би трябвало да бъде предизвестие.
„ Младите хора би трябвало да одобряват болестта доста съществено. Всеки ден в интензивното ни поделение хора умират с вируса”, показва доктор Хъмъл.
Барбоса е изписан, само че би трябвало да посещава болничното заведение постоянно, защото страда от сериозните последици вследствие на вируса. Сега се надява да се имунизира допустимо най-бързо. „ Когато пристигнах в схващане, първото, което си помислих е, че желая да оживея, с цел да мога да видя фамилията си”, споделя той.
В пика на пандемията, в болничното заведение в Илинойс е имало повече от 100 пациенти с COVID-19. В момента те са 25, само че лекарите предизвестяват, че рискът от съществено протичане на болестта остава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР