25 години след участието си заедно в Сестра, сестро, Джаки

...
25 години след участието си заедно в Сестра, сестро, Джаки
Коментари Харесай

Сестра, сестра събиране! Тамера Моури се среща с телевизионната си майка Джаки Хари на парти в Бевърли Хилс 25 години след края на ситкома

25 години след присъединяване си дружно в Сестра, сестро, Джаки Хари, 67, и Тамера Моури, 45, събрани още веднъж за 16-ата годишна спекулация с розова помпа в Бевърли Хилс, което е знаковото пролетно набиране на средства и шоуто за награди за мрежата за специфични потребности

Хари изигра Лиза Ландри в Sister, Sister, един от двамата осиновители на идентичните сестри, разграничени при раждането, които се събират още веднъж като младежи - рокля с розова част в региона на гърдите, която имаше влачещо се парче, което падаше надолу по лявата й страна.

Поразителният номер прегръщаше женствените й извивки и имаше дълга цепка от същата страна, с цел да й разреши да покаже крайници си незабавно.

Актрисата и майка на две деца направи тъкмо това за няколко от фотосите, в това число една, на която се е сгушила до Хари, който играе Лиза Ландри в шоуто, осиновител на сестра Тиа.

Зав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР