25 години след като поредица от брутални убийства шокира жителите

...
25 години след като поредица от брутални убийства шокира жителите
Коментари Харесай

Нова година- нова игра: Спечели двоен билет със смразяващия филм "Писък" и Novinite.bg

25 години откакто поредност от брутални убийства шокира жителите на дребното и умерено градче Уудсбъро, нов палач надява емблематичната маска на Гоустфейс и стартира да избива група младежи, възкресявайки секрети от смъртоносното минало на града. Ветераните от няколко конфликта с разнообразни проявления на безмилостния Гоустфейс Сидни Прескот, Гейл Уедърс и Дюи Райли се събират още веднъж в опит да разкрият мистерията и да спасят младежите и себе си преди да е станало прекомерно късно. Този път обаче има нещо друго – разпоредбите на играта за оцеляване са към този момент други…



Оставайки правилен на почитателите на оригинала, " Писък "   продължава историята на Сидни Прескот като в това време отваря поредицата за новото потомство, което за първи път се сблъсква с Гоустфейс. Филмът комбинира ужаси, трилър, тайнственост, комедия и не на последно място, запазената марка на франчайза – постмодерна хорър ирония с голям брой попкултурни и жанрови препратки, което подсигурява неповторимо преживяване за всички в киносалоните.

На 14 януари хорър иконата Гоустфейс се завръща на огромен екран с " Писък " – дълго чаканата нова част от едноименната, емблематична поредност, която пренаписа разпоредбите на слашър жанра и вечно промени образа на актуалния хорър. Филмът продължава историята на Сидни Прескот, само че в същото време отваря поредицата и за новото потомство, което за първи път ще попадне в под ножа на иконичния Гоустфейс.

Режисьори на  " Писък " са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет („ Докато гибелта ни раздели “), по сюжет на Джеймс Вандербилт („ Зодиак “, „ Невероятният Спайдър-мен “) и Гай Бизик („ Докато гибелта ни раздели “, Castle Rock). Оригиналният сценарист на поредицата Кевин Уилямсън („ Знам какво направи предишното лято “, „ Факултетът “) се завръща като изпълнителен продуцент.

Каним ви да станете очевидци на това страховито продължение, но и да спечелите два броя двойни билета за кино лентата „ Писък ".

Отговорете на въпроса:  Като какъв се завръща Кевин Уилямсън ?

Може да го извършите както с коментар под тази публикация по този начин и в формалния Facebook профил на

А) Сценарист

Б) Режисьор

В) Изпълнителен продуцент

Тагнете в коментар другар , с който бихте гледали кино лентата.



Имате време от 12.01 до 19.01 . Победителите ще бъдат оповестени на 19 януари в Novinite.bg и на формалната ни фейсбук страница.

Желаем Ви триумф!

Условия, свързани с премията двоен кинобилет за кино лентата „ Писък “ :

Наградата двоен кинобилет за кино лентата „ Писък “ включва два кинобилета единствено и само за кино лентата „ Писък “ , които важат в интервала 21.01. – 10.02.2022 година за определено от спечелилия кино от киноверигите Синема Сити и кино Арена на територията на Република България. Кинобилетите важат за прожекция на кино лентата „ Писък " за определен от спечелилия ден и час в авансово посоченото от него кино от съответната киноверига, съгласно програмата на киното. Организаторите не носят отговорност при положение, че в посоченото кино няма прожекции на кино лентата „ Писък " в деня и часа, определени от спечелилия.

Кинобилетите за кино лентата „ Писък " не може да бъдат заменяни за паричната им равноценност или каквато и да е друга равноценност, в това число за други награди от кино лентата „ Писък " или друго кино заглавие.

Победителят получава своята премия 1 бр. двоен кинобилет за кино лентата „ Писък " откакто се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в авансово определеното от него кино от съответната киноверига.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР