25 години по-късноКраси Аврамов се завръща на Античния театър с

...
25 години по-късноКраси Аврамов се завръща на Античния театър с
Коментари Харесай

25 години по-късно: Краси Аврамов се завръща на Античния театър с мащабен концерт-спектакъл с повече от 100 участници

25 години по-късноКраси Аврамов се завръща на Античния спектакъл с огромен концерт-спектакъл с повече от 100 участници. Той е озаглавен " Български свят " и стартира от 20:30 ч.

Заедно с Краси Аврамов на сцената ще излязат разнообразни актьори, с цел да изпълнят в различен прочит неговите песни, както и напълно новите му произведения – общо 18 композиции.

Сред участниците са симфоничният оркестър на БНР с диригент Димитър Косев, смесеният хор „ Иван Спасов ", Хорът на пловдивските момчета, квартет „ Славей “, групата на Калин Жечев, вокалното трио Тrinity, балетът на Националния музикален спектакъл, Катя Тошева с индийски танци.

Аранжиментите са на Румен Бояджиев-син и на Добромир Кисьов. Режисьори са артистът Ники Сотиров и Кирил Кирилов-Кико. Музикалното събитие ще се снима от 16 камери, трансформирайки се във кино продукция, която ще показа родината ни пред света.

Предишният концерт на Човека глас на Античния спектакъл в Пловдив бе през 1998 година.



Красимир Аврамов приключва НАТФИЗ в класа на проф. Васил Инджев, само че прави кариера като артист с неповторимия си контратенор. Освен артист, той епрофесионален артист и мим.

Издава албума " Мълчаливи гласове " (1997г.), който го подрежда на първите места в музикалните ранглисти. През 1998 година отпътува за Съединени американски щати и се открива в Лос Анджелис, където през 2005 година печели премията " Суперзвезда на годината ". Аврамов е първият българин, изнесъл независим концерт в зала " Кодак Тиатър ", където ce връчват оскарите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР