„25% е вероятността да съставим кабинет и да изпълним мандата”.

...
„25% е вероятността да съставим кабинет и да изпълним мандата”.
Коментари Харесай

Костурков, ПП: Вероятността да направим кабинет и да изпълним мандата е 25%

„ 25% е вероятността да съставим кабинет и да осъществим мандата”. Това сподели в студиото на NOVA депутатът Росен Костурков от Политическа партия.

„ Ние ще се борим тази седмица да не отидем на избори, а да създадем кабинет, благодарение на който и благодарение на Народното събрание да осъществим минимума за тези 6 месеца тези 8 точки. Това е сега приоритет. Но също по този начин споделям, че ние сме подготвени и за избори, което наподобява по-вероятният вариант”, уточни той.

И още: решението за промяна на претендента за министър председател е на Кирил Петков.

„ Аргументите му бяха: „ В момента наподобява национално отговорно другият водач да бъде претендент за министър председател, с цел да може да проведем тези тежки договаряния и диалози а за сформиране на правителство”, акцентира депутатът.

Той дефинира двамата сълидери на Политическа партия като „ неповторимо интелигентни”. И показа персонално мнение, че, поставяйки Асен Василев за министър председател, партията им губи един доста добър министър на финансите.

По думите на Костурков Кирил Петков остава като водач на партията. „ А какво ще работи, тази седмица ще стане ясно. За мен той би трябвало да остане в правителството”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР