25 дами се борят за сърцето на пианистът Евгени Генчев

...
25 дами се борят за сърцето на пианистът Евгени Генчев
Коментари Харесай

Ето с какво се занимават участничките в Ергенът 2

25 дами се борят за сърцето на пианистът Евгени Генчев във втория сезона на " Ергенът ". 

Ето и цялостните визитки на участничките:

КРИСТИНА, Бяла Слатина, правист



Снимка: bTV

Кристина е родом от град Бяла Слатина. Завършила е " Право " в УНСС и е дееспособен правист. Кристина работи като стажант в влиятелна адвокатска адвокатска фирма, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Израснала е в типичното патриархално семейство. За себе си счита, че е амбициозна и самоуверена млада жена. Реализирала е огромна част от фантазиите си, а това, което ѝ остава, е да открие любящ брачен партньор и да реализира блестяща кариера. В любовта Кристина има горчив опит - обичала е, само че много пъти е била заблуждавана и лъгана. Признава, че сега ѝ е доста мъчно да се довери на някого и да повярва в желанията му, само че се надява Евгени да завоюва доверието ѝ.

АЙЛИН, Пирдоп, модел и шампионка по карате



Снимка: bTV

Айлин е от град Пирдоп. Зад чаровната и лъчезарна усмивка, обаче, се крие борбения дух на европейски първенец по карате. Зад себе си Айлин има редица съществени триумфи и купища медали, които в никакъв случай не са ѝ били самоцел. Неин треньор е татко ѝ, който я е научил на дисциплинираност и непримиримост.  Когато е във връзка, Айлин е отдадена на обичания си и мисли само и единствено за него. Очаква привличането с Евгени да се случи от пръв взор и се надява да приключи това премеждие като щастливо влюбена жена.

ВАЛЕРИЯ, Плевен, модел



Снимка: bTV

Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел главно в Япония, където отпътува на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски фешън списания. Качества като суетност и нарцисизъм не са ѝ познати и точно по тази причина се е отдала на идея, която осмисля живота ѝ. Заедно с нейна другарка, Валерия основава подслон за избавени кучета и котки покрай град Плевен. Признава, че досега не е намерила подобаващия мъж, който да заслужи сърцето ѝ. Това, което я е сграбчило в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи. Надява се да е човек, който обича животните, с цел да намерят общ път към любовта.

МОНИ, Варна, ориенталска танцьорка



Снимка: bTV

Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна. Занимава се с ориенталски танци и се дефинира като най-хубавата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а сега учи второ висше обучение. Говори три езика - британски, немски и италиански. Мони постоянно отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с причини ѝ доставя същинско наслаждение, само че рядко съумява да открие заслужен конкурент. Мони не прави взаимни отстъпки, минимум във връзка с мъжете. Има доста ухажори, само че до този миг в никакъв случай не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е ексцентричната му хубост, а и се надява да е добър в ориенталските танци.

ДЖИЯ, Пазарджик, певица



Снимка: bTV

Джия е от град Пазарджик. Тя е певица с сполучлива кариера в попфолка. Учила е в Музикалната академия и в Нов български университет със компетентност " Поп и джаз пеене ". Музиката е нейният живот и е извънредно разчувствана от срещата си с толкоз сполучлив музикант и в същото време хубав мъж като Евгени. За себе си признава, че е елементарно влюбчива и ѝ харесва възприятието да витае в облаците. До себе си желае постоянен сътрудник - хубав, само че лишен от суетност. Точно по тази причина счита, че Евгени е верният за нея човек, и е подготвена на всичко, с цел да го завоюва.

ВИКТОРИЯ, София, йога инструктор



Снимка: bTV

Виктория е от град София. Работила е като стюардеса в една от най-престижните авиокомапнии в света. След години на дълги летателни часове и динамичен живот по всички точки на света, Виктория взема решение да промени напълно живота си. Заминава за Индия, където влиза в ашрам на брега на свещената река Ганг и приключва курс по йога. Това внася нов смисъл в живота ѝ и трансформира напълно светогледа ѝ. В Индия тя осъзнава, че има потребност от обич, и взема решение да се запише за " Ергенът ", до момента в който е на хиляди километри от тук. Виктория счита, че Евгени е благородник и знае по какъв начин да се държи с една жена. Признава, че " неспокойствие " е слаба дума за това, което изпитва преди срещата си с него, и се надява да пламне обич сред тях.

ЕВГЕНИЯ, София, бизнес дама



Снимка: bTV

Евгения е от град София. Определя се за красива, упорита, амбициозна, умна, надарена и сполучлива бизнес дама. Завършила е " Бизнес администрация " с 6.00 и " Психология " с 5.87. Бизнесът е в кръвта ѝ. Регистрирала е лична компания за образование на фрагменти и маркетингови тактики за развиване на бизнеса. Силно развитата ѝ вътрешен глас е най-ценното ѝ качество, което в никакъв случай не я е подвеждало. Шестото ѝ възприятие ѝ подсказва, че ще пожъне победоносен триумф и в " Ергенът ", откъдето ще си тръгне последна. Като всяка бизнес дама, стилът ѝ е грациозен и отличаващ се - през цялата година носи рокли, обожава дантели, а обичаният ѝ аксесоар е ветрилото - знак на власт и надзор. На този стадий от живота си е подготвена да сътвори семейство с образован и убеден мъж. Смята, че Евгени е подобаващ за нея, а фактът, че носят едно и също име, е знак от ориста.

ПОЛИНА, Велинград, фармацевт



Снимка: bTV

Полина е от град Велинград. Завършила е " Фармация " в Медицинския университет в София и се гордее, че е измежду дребното студенти, които са взели държавните си изпити от пръв път. В момента работи като помощник клинични изпитвания в интернационална фармацевтична компания, основана в Дъблин, Ирландия. Полина от години е подготвена да сътвори семейство, само че към момента не е срещнала подобаващия мъж, с който да си харесат оптимално. Признава, че влиза във формата не просто с цел да изживее нещо ново, само че и с цел да откри любовта в лицето на Евгени.

ПАМ, Карнобат, създател есеист



Снимка: bTV

Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, е от град Карнобат. Тя е plus size модел, създател и есеист. Основната ѝ задача е " body positive " философията. Пам не робува на предубеждения и макар обилните си форми, обича тялото си и се любува на живота. Определя се като жена със мощна позиция, подплатена с причини. Пам се стреми към смислена връзка, в която мъжът до нея не пречи на прочувственото ѝ развиване.

ГАБИ, Пловдив, инфлуенсър



Снимка: bTV

Габи е от град Пловдив и е инфлуенсър. Тя е модифицирано мимньонче, което изпъква освен с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо възприятие за комизъм. Определя се като извънредно занимателен човек, който подхожда към хората и обстановките със задявка. Габи в никакъв случай не се преценява с мнението на близките, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ тип, в никакъв случай не се е влюбвала същински, само че като всяко момиче мечтае за семейство и съществени връзки.

МЕГАН, Канада, управител планове



Снимка: bTV

Меган живее в Торонто, Канада. Връща се в България особено поради Евгени. Работи като проджект управител в държавна канадска компания. Позицията ѝ обезпечава постоянни приходи и ѝ дава опция да продължава да пораства. Завършила е " Международни връзки " в Софийския университет и има тапия от " Centennial College " - Торонто. След години тежък труд, през днешния ден Меган има сериозна подготовка и приказва няколко езика. Има право на канадско поданство, само че отхвърля да го вземе, тъй като има вяра в максимата, че " човек обикаля света в търсене на това, от което се нуждае, с цел да се завърне и да го откри у дома ". Не харесва изкуствените дами и не толерира хора без упоритости и предпочитание за развиване. Записва се за кастинг още преди да разбере кой ще е " ергенът ", само че признава, че когато го е видяла, краката са ѝ се подкосили. Евгени ѝ се коства образован, напорист, харизматичен и впечатляващ, със забележителна външност, и счита, че и той бързо ще разбере какъв брой доста си отиват.

ТЕОДОРА, Петрич, студент по право и детегледачка



Снимка: bTV

За нежната си възраст Теодора към този момент е осъзнала какво желае от живота. Родена е в Петрич, само че живее в София, където учи право и работи като детегледачка. Тя е човек, който има високи цели - каквото си е наумила до момента, постоянно го е постигала. Възприема се като провокативна, интелигентна и красива. Не я интересува непознатото мнение и даже избира да е обект на злословия и интриги. Записва се за кастинг, тъй като е подготвена да се влюби. Теодора не може да дели мъж и влиза в " Ергенът " с безапелационната поръчка, че Евгени ще бъде единствено неин на финала.

ИРИНА, Кишинев, Молдова, маркетинг експерт



Снимка: bTV

Ирина е родом от град Кишинев, Молдова. Тя е бесарабска българка и идва тук преди 10 години, с цел да учи висше обучение в УНСС. Завършва магистърска стратегия по " Бизнес администрация и бизнес връзки ". В момента работи като търговски представител с румънски и съветски език. Обича да излиза и да флиртува. Признава обаче, че от време на време мъжете се плашат от нея, тъй като ги е боязън да не смачка егото им. Когато за пръв път вижда Евгени, си споделя, че това е нейното момче - хубав и надарен. И макар че в никакъв случай не ѝ се е налагало да се бори за внимание, този път ще се наложи да се впусне в гневната конкуренция за сърцето му, което е уверена, че ще завоюва.

МИКАЕЛА, Разлог, студент по право



Снимка: bTV

Микаела е от град Разлог и е студентка по интернационално право в Университета в Хага, Нидерландия. Въпреки нежната си възраст, има построени стандарти, усет и модел на мислене. Не обича свадите и гледа да страни от интриги, като държи изключително на персоналното си пространство. Убедена е, че всеки спор може да бъде решен по образован метод. За нея любовта е ентусиазъм и обича да е влюбена. Микаела се надява да срещне същинската обич точно в " Ергенът ".

ИВЕЛИНА, Бургас, преподавател по изобразяване



Снимка: bTV

Ивелина е от град Бургас и е художник. Завършва бакалавърска степен по стенна живопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021 година осъществя първата си независима галерия " Пространства и хоризонти " и е номинирана за " Млад художник на годината ". В момента Ивелина работи като учителка по изобразително изкуство в частно учебно заведение в София. Знае по какъв начин да печели мъжкото внимание и има вяра, че гениите ѝ, в композиция с вродения съблазън и вътрешна хубост, я трансформират в необичаен драгоценен камък. Записва се за присъединяване в " Ергенът ", тъй като до този миг постоянно са ѝ се " изпречвали " неправилни мъже, с които не желае да си губи времето. Ивелина се надява, че връзката с Евгени ще ѝ помогне да почисти облика на съвършения мъж в главата си, а в случай че двамата дружно открият любовта на това екзотично място, това ще е най-хубавото нещо, което би могло да ѝ се случи.

ЛИА, София, писателка на любовни романи



Снимка: bTV

Лиа е от град София и е писателка на любовни романи. Тя има свободен дух, който не може да бъде комплициран в рамка. Лиа мечтае да напише бестселър, само че до момента в който успее да пробие в света на литературата, работи като оценител на недвижими парцели в фамилната компания. Лиа написа първия си разказ на 21 години, само че го пази в загадка повече от година. През това време тя търси контакт с изявени писатели на любовни романи и едвам след тяхното утвърждение се стимулира да потърси издател. Така през 2020 година на пазара излиза книгата ѝ " Маскарад ". Лиа счита, че любовните романи са най-подходящият за нея род точно поради сантименталната ѝ натура. Мечтаният сътрудник за нея е почтен и разбиращ. Лиа вижда себе си в основната роля на победителка във втория сезон на " Ергенът ".

КРИСИЯ, Гоце Делчев, национална певица



Снимка: bTV

Крисия е от град Гоце Делчев и е певица. Занимава се с музика откогато се помни и по-конкретно с фолклор и попфолк. Крисия не си се показва като типичната стопанка - затворена у дома и отдадена само и единствено на мъжа си, само че е уверена, че е подготвена за семейство и деца. До момента обаче не е срещнала човек, с който да са " на една и съща периодичност ". Перфектният сътрудник за Крисия би трябвало да се усеща удовлетворен от личните си триумфи и да е целенасочен. Именно това харесва в Евгени и не скрива, че той е повода да се запише за присъединяване в " Ергенът ".

ПАОЛИНА, София, преводач



Снимка: bTV

Паолина е от град София и е преводач с немски език. Наскоро взема генерално решение да промени живота си и записва курс за теляк. Харесва работата си, обича музиката и разходките в планината. Единственото, което ѝ липсва, е лично семейство, само че до този миг Паолина не е попадала на мъже, на които да може да разчита в дълготраен проект. Надява се, че огромната смяна ще я споходи точно в " Ергенът ".

МИЛИЦА, Бобов дол, секретарка



Снимка: bTV

Милица е родом от град Бобов дол, само че на 14-годишна възраст напуща родното си място, с цел да учи в Благоевград. Понастоящем живее в Пловдив, където работи като секретарка. Милица възприема себе си като " рядка порода жена " - красива, умна, работлива и борбена. Гордее се с естествената си женственост и вътрешна хубост. Мечтае за семейство - крепко и устойчиво в същинския смисъл на думата. Милица се надява, че присъединяване ѝ в " Ергенът " е началото на същинската сантиментална приказка, която заслужава.

ЕЛЕНА-АНТОАНЕТА, Пловдив, редактор



Снимка: bTV

Елена-Антоанета е от Пловдив, само че сега живее покрай град Севлиево. Тя е публицист, текстописец и редактор в списание. Няколко години живее в Берлин, където граби от живота с цялостни шепи. Налага ѝ се обаче да се реалокира от пъпа на света в затънтената провинция, защото брат ѝ минава през най-голямата контузия, която един родител би могъл да понесе. Въпреки че се възприема за благополучен човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я схванал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има опция да срещне огромната обич.

ЕЛИСАВЕТА, София, бизнесмен



Снимка: bTV

Елисавета Ставрева е от град София. Работи като ивент управител и има личен бизнес. Определя се като " душата на компанията " - радостна, усмихната, щура и занимателна. Поведението ѝ е доброволно, само че зад него се крие мощен и корав темперамент. Упорита и целеустремена, Елисавета разчита най-вече на себе си и се гордее, че е самостоятелна жена. Може да се оправи с всичко сама, само че признава, че ѝ липсва мъжката опора. Обича фамилния уют, само че понастоящем единственото създание, с което дели дома си, е нейното куче Тамара. Елисавета мечтае за постоянен сътрудник и желае нещо съществено за цялостен живот. Смята, че Евгени дава отговор на условията ѝ, и се вижда с мъж като него. Участието си в " Ергенът " приема като луда случка, която се надява да завърши с предложение за брак.

МАРИЯ, София, онлайн търговец



Снимка: bTV

Мария е от град София и е притежател на онлайн магазин. Продава безусловно всичко - от облекла до автомобилни гуми. Тя е градско момиче със жанр, без тежък грим и корекции. Смята, че има корав темперамент и самоирония и това я отличава. Мария мъчно съкратява дистанцията, а околните ѝ другари се броят на пръстите на едната ѝ ръка. Не обича да споделя за любовния си живот, само че признава, че в случай че можеше да промени нещо, към този момент щеше да е щастливо омъжена. Убедена е, че двама души биха могли доста по-лесно и бързо да се привържат един към различен в изолирана среда, защото в действителния живот съществуват доста фактори, които разсейват и пречат. Именно поради това Мария има вяра, че може да се влюби в " Ергенът ".

РАЙЯ, Шумен, йога преподавател



Снимка: bTV

 

Райя е от град Шумен, само че понастоящем живее в София. Работи като йога преподавател и има лична зала, където води класове. Райя има вяра, че йогата оказва помощ на хората и ги прави по-осъзнати и положителни както към себе си, по този начин и към близките. Тя е нежна, красива и чаровна, с лъчение на италианска актриса от предишния век. Описва се като амбициозна, независима и съчувствена. Райя е световен човек - обиколила е света и е опознала разнообразни култури. Признава, че пътешествията я обогатяват и трансформират метода ѝ на мислене. Убедена е, че огромната обич съществува, и е сантиментална, макар че не обича да го демонстрира. Райя се надява, че скоро ще срещне индивида, с който да се схващат без думи и да гледат в една посока, и откровено има вяра, че ще откри тази същинска и чиста обич в лицето на Евгени.

БОРЯНА, Перник, авто търговец



Снимка: bTV

Боряна Лекова е от град Перник. Занимава се с продажба на коли и е заредена с адреналин. Тя е извънредно усмихната, лъчезарна, образована и стилна млада дама, само че признава, че не е изцяло задоволена от постигнатото досега както в персонален, по този начин и в професионален проект. Горчивият опит в любовта не е отказал Боряна от желанието да срещне верния за нея мъж. Мечтае за сплотено семейство, построено на взаимно доверие. Надява се присъединяване ѝ в " Ергенът " да прекъсне серията ѝ от несполучливи връзки и да срещне огромната обич в лицето на Евгени.

ГАБРИЕЛА, Русе, фешън бизнесмен



Снимка: bTV

Габриела е от град Русе - дребната Виена. Тя е фешън бизнесмен и гради собствен личен бранд за елегантни женски одежди. Носителка е на няколко трофеи, като показва България на редица влиятелни международни състезания. Габриела е стилна и красива, дисциплинирана и упорита - сложи ли си цел, я гони безкомпромисно. Твърдо уверена е в позициите си и умее да ги пази. Интересува се от изкуство и обича да учи философия от Далечния изток. Възхищава се на персони като Густав Климт, Карл Фаберже и Махатма Ганди. Габриела има изострено възприятие за правдивост и високи условия към себе си и близките, само че в това време е и непоправима мечтателка. Единственото, което ѝ липсва, е сътрудник, с който да споделя моментите на благополучие. В лицето на Евгени тя е сигурна, че ще срещне мъж, който ще ѝ хареса, защото въпреки всичко е селектиран по най-високи критерии.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР