24chasa.bgСтоян В. обяснил, че така я подготвял за живота40-годишният музикант

...
24chasa.bgСтоян В. обяснил, че така я подготвял за живота40-годишният музикант
Коментари Харесай

24 часа: Музикантът, обвинен, че насилвал дъщеря си: Подготвях я за живота, но не принудително

24chasa.bg

Стоян В. обяснил, че по този начин я подготвял за живота40-годишният музикант и преподавател Стоян Владев обяснил пред съда в Стара Загора, че е правил секс с щерка си, с цел да я приготви за живота и твърдял, че не е употребявал мощ за това, написа " 24 часа ".

Той беше арестуван в четвъртък по сигнал на майката, с която са разграничени. Според обвиняването гаврите траяли 3 година, а Стоян насилвал детето си, когато то било при него. Сега момичето е на 13 година

Преди раздялата на родителите, които са музиканти, те живели няколко години дружно с детото в Англия. Там Стоян пускал на щерка си постоянно порнофилми, станало ясно в съда. Бащата почнал да протяга ръка на щерка си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили. Като татко, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни щерка му да живее при него. Дори малко преди да бъде задържан предишния четвъртък, той бил с щерка си на море.

СНИМКИ НА СТОЯН СА ПУБЛИКУВАНИ ТУК И ТУК

Майката научила какво се случва с щерка ѝ едвам преди 2 седмици. Момичето ненадейно пропушило цигари. Първо споделило казуса с класната си ръководителка, която съобщила на майката.

Заседанието на Окръжния съд в Стара Загора протече при закрита порти поради изнасянето на интимни детайлности от живота на детето. На него Стоян  бил защитаван от длъжностен юрист. Той изискал домакински арест с аргумента, че към този момент проумял осъщественото от него, само че трябвало да се грижи и за остарелия си татко.

Думите му звучали подредено, само че съдът назначи психиатрична експертиза, която да покаже дали е естествен и дали може да носи отговорност пред закона. С детето ще работят психолози.

Първо Стоян Владев бе упрекнат от Районната прокуратура в Казанлък за това, че в интервала май 2016 година до февруари 2019 година се е съвкупявал с 13-годишната си биологична щерка, като употребявал ситуацията си на надзирател на детето. По това обвиняване той можеше да получи до 8 година затвор. В хода на следствието обаче станало ясно, че бащата от време на време употребявал и мощ, с цел да принуди ненавършилата 14 години госпожица да прави секс с него - нещо, което той отхвърли. Юристи обясниха, че това прави действието по-тежко, което наложило в събота делото да бъде преместено в Окръжната прокуратура в Стара Загора. При новите условия на Стоян Владев е повдигнато обвиняване, което може да го изпрати зад решетките за интервал сред 10 и 20 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР