24 слънчев ден – Денят е свързан с Вярата и

...
24 слънчев ден – Денят е свързан с Вярата и
Коментари Харесай

Слънчев календар – четвъртък – 11 август 2022

24 безоблачен ден – Денят е обвързван с Вярата и убежденията ни. Ден на алхимиците и черните магове. Планета – Прозерпина – оказва въздействие върху измененията в живота на индивида.

Тотем – Кълвач, знак на проявяване на истината и изцеляването.

Ден на тежки тествания – най-стресиращия и под напрежение ден, изискващ огромни старания. Това е ден на разгула на тъмните сили, по тази причина е належащо да се прояви повече зоркост и нерешителност във всяко деяние. Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила.

В старите времена са вярвали, че в 24-ия безоблачен ден Сатаната усилва могъществото си и той, и неговите поддръжници подлагат на тестване силата на човешките души за честност към своите религиозни убеждения. Този ден от слънчевия календар е удобен за тези хора, чиято религия е непоклатима, не се поддават на никакво прелъщение.

Добре е да се посети храм. Денят е отдаден на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги, на свещени текстове.

Смята се, че в този ден хаосът се развъжда. Затова почитателите на зороастризма се отдавали на духовно и телесно пречистване. Добре е да се стартира цикъл на недояждане, на лекуване, на изчистване на организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкоз по-леко ще ви става. Може да предприемете също разчистване на дома, ремонт и реституция.

Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие жестоко и невъзпитано. Да се заобикалят бурни прояви на наслада, смях, да празнувате, да се събирате с другари да се радостните. Не е уместно за екс
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР