24 предложения са включени в предварителния дневен ред на утрешната

...
24 предложения са включени в предварителния дневен ред на утрешната
Коментари Харесай

ОбС Сливен избира зам. председатели на предстоящото заседание

24 оферти са включени в предварителния дневен ред на утрешната сесия на Общински съвет Сливен. Те са най-вече рутинни и се отнасят до установяване на представители на локалния парламент и на Общината в разнообразни локални, национални организации и сдружения. Сред тях попадат Националното съдружие на общините в България /НСОРБ/, Националното съдружие на ръководителите на общински препоръки в Република България /НАПОС-РБ/, Регионалната асоциация на общини „ Тракия “ /РАО„ Тракия “/ и други

На съвещанието ще бъдат избрани и съставите на комисиите - към Общински фонд „ Ин витро “, по стипендиите и по символика. Общинските съветници следва да изберат един или няколко зам. ръководители на локалния парламент, както и да дефинират новия състав на Управителния съвет на Общински фонд „ Култура “.

И в този дневен ред е включена план-сметката за непорочност за актуалната година. Изменението на правилника за организация и активността на Общинския съвет също ще бъде прегледано и гласувано.

В дневния ред са включени още разпоредителни покупко-продажби с общинско имущество, разпределяне на финансови помощи и одобряване на миналогодишните доклади на Комисията по символика и на Общински фонд „ Култура “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР