24 младежи са нанесли зверски побой над съученик в голямото

...
24 младежи са нанесли зверски побой над съученик в голямото
Коментари Харесай

Ексклузивно: Жесток побой в училище! 24 срещу 1!

24 младежи са нанесли свиреп побой над съученик в огромното междучасие в пловдивската професионална гимназия по автотранспорт. Пострадалото момче е изпаднало в безсъзнание и откарано в болница, научи ексклузивно  Plovdiv24.bg .

Инцидентът тръгнал от класната стая на 8-б. Група младежи нахлули в помещението и почнали да се бъзикат с първокурсниците и да ги назовават " зайци ". Битото момче им дало отговор за отбрана, а " нашествениците " излезли от стаята.

По-късно, в огромното междучасие, се засекли на двора. Там младежът се опитал да се извинява за думите си, само че почнали да го удрят с юмруци и ритници и го свалили на земята. Когато от носа му потекла кръв, побоят бил спрян.

Директорът на учебното заведение още през вчерашния ден е подал отчет за случая в РУО, а оттова са уведомили МОН. В рапорта се споделя, че вследствие на сборичкване едно момче е получило кръвотечение и му е оказана здравна помощ, сподели за  Plovdiv24.bg началникът на РУО Антоанета Пакова. Очаква се през днешния ден да се показа втори отчет. 

По процедура шефът би трябвало да извърши следствие на случая и да предложи на педагогическия съвет какви наказания ще се наложат на побойниците. За случая е известена и полицията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР