24-годишно момиче на име Губа от Сиатъл, Вашингтон (САЩ) реши

...
24-годишно момиче на име Губа от Сиатъл, Вашингтон (САЩ) реши
Коментари Харесай

Момиче реши да се подготви за Деня на Страшния съд СНИМКИ

24-годишно момиче на име Губа от Сиатъл, Вашингтон (САЩ) реши да стартира да се приготвя за Страшния съд, откакто видя хора да се карат за храна в супермаркета. 

Жената твърди, че е готова за всяка обстановка, в това число пандемия или Армагедон, и се хвали със ресурси, които ще стигнат за пет години. Килерът й е зареден със зеленчуци и плодове, консерви, ориз и паста.

Авторката на многочислени изявления за подготовката за края на света в обществените мрежи, в това число ръководството на дома, може да се похвали с повече от 437 хиляди почитатели в Instagram. Момичето направи избора на метода на живот, откакто видя хора да се „ бият за храна “, до момента в който супермаркетите рапортуваха за дефицит на храна в разгара на пандемията от COVID-19.
 Жена, която се готви за страшния съд, страшния съд, любознание, битка за храна, хранителни ресурси, храна, пандемия, изолираност Момичето има 13 кокошки Снимка: SWNS
Сега американката постоянно дава препоръки и задава риторични въпроси, в това число какво биха създали хората, в случай че дажбите бъдат въведени още веднъж, пише Daily Star. Губа, която живее във плантация от 30 акра покрай Сиатъл, се е научила да отглежда зеленчуци, както и да ги съхранява и консервира.

„ Живеех в града и ядях храна от супермаркета. По време на пандемията видях празни лавици, видях хора, които се борят за храна, и желаех да бъда самодостатъчна. Започнах да чета книги за градинарство и отгледах дребна градина. Сега съм най-вече независима. „ Не знаех по какъв начин да консервирам или отглеждам храна, само че в този момент мога да го направя “, сподели тя.
 Жена, която се готви за страшния съд, страшния съд, любознание, битка за храна, хранителни ресурси, храна, пандемия, изолираност Запасите ще стигнат за идващите 5 години Снимка: SWNS
Американката отглежда зеленчуци като чесън, домати, разнообразни сортове марули и краставици. Тя има 13 кокошки и дребна градина с овощни дървета.

„ Имам ябълкови дървета, круши, праскови, мандарини и череши. Отглеждам също малини, къпини и боровинки. Отглеждам всевъзможни зеленчуци. Правя салса от моите домати и чушки и в случай че ги консервирате, те могат да останат за 10 или повече години, ” споделя Губа.

Изданието отбелязва, че Губа употребява трислойна система за предпазване на продуктите - краткосрочно, средносрочно и дълготрайно предпазване. Лиофилизираната храна може да издържи до 30 години и да бъде толкоз свежа, колкото и замразена, сподели тя.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР