24-годишният нападател Гаетан Миси Мезу е най-новото попълнение на Етър

...
24-годишният нападател Гаетан Миси Мезу е най-новото попълнение на Етър
Коментари Харесай

Етър се подсили с национал на Габон

24-годишният нападател Гаетан Миси Мезу е най-новото попълнение на Етър преди началото на пролетния полусезон. Ръководството на клуба и французинът подписаха през днешния ден контракт за година и половина.

Гаетан Миси Мезу е роден във Франция на 4 май 1996 година и е от габонски генезис. Висок е 183 см и тежи 76 кг. Играе като централен нападател. Бил е футболист на френските Валансиен и Пари, румънския Дунарея, Арсенал (Киев), Шафхаузен (Швейцария) и финландския Илвес Тампере. Миси Мезу е национал на Габон.

“През есенния полусезон играх във Финландия, само че към този момент съм в Етър и се надявам да се сработя със съотборниците си. Във Франция съм играл във Валансиен и Пари, а след това в Швейцария. Основният ми пост е централен нападател, само че мога да играя и като крило – там, където ми каже треньорът. За мен това е нова страна и нов клуб и мисля, че иска ми се отрази добре. Очаквам да се развличам, да играя добре, знам, че интервалът е сложен и се надявам да имам хубави моменти в Етър”, съобщи Гаетан Миси Мезу.

Веднага след подписването на контракта и представянето си Миси Мезу организира и първата си подготовка с “виолетовите” на стадион “Ивайло”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР