24-годишният моторист, който беше прострелян от полицаи вчера, е бил

...
24-годишният моторист, който беше прострелян от полицаи вчера, е бил
Коментари Харесай

Мотористът, прострелян при гонка с полицията, с изненадваща версия за екшъна

24-годишният моторист, който беше прострелян от служители на реда през вчерашния ден, е бил засечен от органите на реда, които без предизвестие са почнали да стрелят по него, това описа самият той пред Bulgaria ON AIR.
Според униформените мотористът се опитал да избяга от полицейска инспекция. Служителите на реда споделят, че се наложило да стрелят поради зародилата действителна заплаха за живота им. Стоп патроните попаднали в ръката и крайници на лидера.
"Бях изпреварен и засечен от патрулен автомобил на Столична дирекция на вътрешните работи, при което се пробвах да избегна удара с него. Полицаят слезе от колата и без предизвестие стартира да стреля по мен ", изясни Йордан Дурев.
24-годишният съобщи, че е преброил пет изстрела, а не три, както настояват от полицията. Той също по този начин отхвърля да е минавал на червен светофар.
„ Това може да се потвърди, на всеки светофар има камера”, уточни Дурев.
"Моята виновност е, че моторът ми е квалифициран за писта и не е редно да се движи по пътищата. Най-малкото няма огледала, което ме е попречило да видя патрулката зад мен ", изясни още Йордан.
Разследването на случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР