24-годишният Мели е открит мъртъв в ранните часове на неделя

...
24-годишният Мели е открит мъртъв в ранните часове на неделя
Коментари Харесай

Гръмна Сега: България Онемя! Брутално Убийство Пред Известна Дискотека! Заподозрян За Зверството Е Самият

24-годишният Мели е открит мъртъв в ранните часове на неделя сутринта. Ден по-късно българинът е бил арестуван от полицията, само че няколко часа по-късно освободен от ареста, откакто аутопсията на Зак Мели се оказала " неубедителна ", оповестяват от малтийската полиция.

В изказване, оповестено в понеделник следобяд, полицията оповестява, че се правят спомагателни проби, с цел да се дефинира повода за гибелта на Мели. Според локалните управляващи първичните проучвания не са посочили признаци на принуждение.

Обстоятелствата, свързани с хипотетичната битка сред двамата младежи, към момента не са ясни, макар че първичните отчети допускат, че Дъвков е нанесъл съдбовния удар.

Според свидетелски показания, малко преди ареста на Дъвков полицията е получила сведения от чиновници на таксиметрова компания, които се обадили да да изпратят патрул, защото юноша с описанието на Мели се разхождал по улицата във очевидно нетрезво положение и изглеждал дрогиран.

Докато полицията пристигнала, група младежи, измежду които и Дъвков, атакувала Мели. Според братовчедката на починалия, българинът е напданал жертвата си „ за забвление “.

19-годишният български жител, който се проверява за гибелта на Мели, живее в Слиема. Снимките на профила на Фейсбук на Давков демонстрират, че той живее в Малта най-малко от 2014 година След случая Фейсбук страницата на Давков е била спряна след приемане на онлайн закани и злоупотреби.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР