24-годишният Димитър Малинов е в неизвестност от 20 юли. Това

...
24-годишният Димитър Малинов е в неизвестност от 20 юли. Това
Коментари Харесай

Виждали ли сте този мъж? Изчезнал е на 20 юли в Цалапица

24-годишният Димитър Малинов е в неопределеност от 20 юли. Това оповестиха негови близки във Фейсбук. Младият мъж е от Стамболийски .

В Окръжната прокуратура в Пловдив е било формирано досъдебно произвеждане по отношение на подаден сигнал и постъпили данни за това, мъжът е в неопределеност от 20 юли вечерта . За последно той е бил видян в пловдивското село Цалапица .

„ Тогава се е уговорил с някого по телефона да излезе, след което няма никаква информация от него. Телефонът ми е изключен и при позвъняване непосредствено се включва гласова поща. Не е виждан от никой от приятелите му в село Цалапица от четвъртък. Ние – фамилията му нямаме никаква връзка с него. Той в никакъв случай до момента не е постъпвал по този начин, заради което и сме загрижени за него. Подали сме сигнал до съответните служби на Министерство на вътрешните работи, само че резултат нулев досега “, моли Марина, представена от „ TrafficNews “.

Малинов е разгласен за търсене по молба на околните си. От наблюдаващия прокурор са дадени писмени инструкции по отношение на следствието по случая.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР