24-годишният аржентинец Лисандро Мартинез може съвсем скоро да се озове

...
24-годишният аржентинец Лисандро Мартинез може съвсем скоро да се озове
Коментари Харесай

Аякс отказа €29 млн. за свой защитник - Арсенал готви нова подобрена оферта

24-годишният аржентинец Лисандро Мартинез може напълно скоро да се озове в Арсенал, в случай че Аякс премисли позицията си и одобри следващата оферта на британския отбор, както твърди Daily Mail.

Централният защитник е скъп високо от нидерландския гранд, откакто стана ясно, че първата оферта в размер на €29 млн. е била отхвърлена.

Смята се, че „ артилеристите “ към този момент възнамеряват да усилят офертата си с към €6 млн. и това би могло да задвижи процеса към подписване на контракт.

Старши-треньорът на „ лондончани “ - Микел Артета, към този момент съвсем разчисти всички ненужни футболисти в отбора си и явно е време да внесе повече класа, с цел да образува боеспособен състав, който да стартира още веднъж да се конкурира за най-значимите оценки във футбола.

Мартинез в това време е считан за поливалентна фигура. Номинално той е централен защитни, макар скромните си 175 см., само че играе много сполучливо на левия бек, както и в зоната на отбранителния халф. Някои даже биха го определили като Хавиер Масчерано, който правеше същото в продължение на години за Барселона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР