.24-годишната Райън Сандерсън от Ротдейл, близо до Манчестър, приемала тестостерон

...
.24-годишната Райън Сандерсън от Ротдейл, близо до Манчестър, приемала тестостерон
Коментари Харесай

Транссексуален мъж случайно забременя, забави отстраняването на гърдите, за да кърми 

.

24-годишната Райън Сандерсън от Ротдейл, покрай Манчестър, приемала тестостерон в продължение на девет седмици, когато схванала, че е бременна.

Студентката по драматургия считала, че мъжът, с който има връзка, е ялов и не е знаела, че транссексуалните мъже могат да забременеят, даже в случай че одобряват тестостерон.

„ Това беше голям потрес за цялата ми система, само че макар че се опасявах от следствията от прекъсването на приема на тестостерон, незабавно разбрах, че желая бебето “, сподели той, или тя, пред Daily Mail.

Бременността предходна безпрепятствено и Райън родил наследник Хендрик преди две години. Той се отказал от планувана мастектомия, с цел да може да кърми сина си. По-късно кандидатствал, само че решил да отсрочи всички последващи процедури за промяна на пола, тъй като желал да има още деца.

„ Въпреки че не съм набожен, имам вяра, че това беше орис, като знак, че би трябвало да имам деца, преди да одобрявам повече тестостерон. Когато разбрах за бременността, Хендрик стана център на моя свят “, сподели той.

На седемгодишна възраст Райън знаел, че е роден с неверно тяло, което споделил на родителите си, когато бил на 19 години.

„ Дълго време се борих с това коя съм, даже вървях на частен доктор за тестостерона “, споделя той и прибавя, че на медицинския обзор е схванал, че е бременна.

„ Мислех, че не мога да забременея, до момента в който одобрявам тестостерон, и тогава разбрах, че съм. Мисля, че транссексуалните мъже би трябвало да знаят, че това може да се случи. Бившата ми половинка мислеше, че е безплоден, а той явно не беше “, прибавя той.

По време на бременността си имал поддръжката на фамилията и приятелите си.

„ Моят доктор се тревожеше за затрудненията, само че всичко мина добре “, споделя той и прибавя, че акушерките са деликатни за пола, с който се обръщат, и се извиняват, в случай че са позволили неточност.

„ Те се интересуваха от нещата за мен и беше хубаво да отговорям, знаейки, че не желаят да ме обидят. Майка ми Джанет също ме поддържаше от самото начало. Без нея щях да се изгубя. Тя направи толкоз доста за нас. “

Той добави, че бащата на детето не е желал да взе участие в развъждането му, само че Райън няма нищо срещу, тъй като има поддръжката на фамилията и приятелите.

БЛИЦ


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР