24-годишната певица е била в шестия месец на бременността, затова

...
24-годишната певица е била в шестия месец на бременността, затова
Коментари Харесай

Смъртоносен куршум за бременна певица, отказала да пее права на концерт

24-годишната певица е била в шестия месец на бременността, по тази причина преди началото на концерта тя помолила на сцената да бъде оставен стол.

На хода на тържествена гала в Пакистан бе поканена да пее 24-годишната певица Симона Самун, която е била бременнав шестия месец. Момичето все пак на драго сърце се съгласило да забавлява гостите.


 Фото: Mirror

Преди началото на представлението си Симона Самун помолила да пее седната, тъй като ѝ е било мъчно да стои права. Организаторите изпълнили молбата ѝ. Зрителите обаче били възмутени от постъпката на певицата и упорствали тя да пее права.
Момичето няколко пъти отказвало, само че в един миг до сцената се доближили трима мъже и почнали да ѝ подмятат пари. В последна сметка момичето решило да стане, само че няколко минути по-късно се чуло свистенето на патрон. Самун била откарана по неотложност в болница, където по-късно тя умряла от получените рани. " Симона отхвърли да стане, тъй като беше бременна в шестия месец. Беше ѝ тежко. Зрителите бяха възмутени, по тази причина я гръмнаха ", сподели мъжът ѝ.
Заподозряният в убийството е мъж на име Тарик Джата. Съпругът на Симона упорства килърът да бъде съден за двойно ликвидиране - на брачната половинка му и на нероденото им дете.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР