24-годишната Марта Бустос опитала да приготви сапун и козметика в

...
24-годишната Марта Бустос опитала да приготви сапун и козметика в
Коментари Харесай

Момиче изгори очите си заради домашна козметика

24-годишната Марта Бустос пробвала да подготви сапун и козметика в домашни условия, без да подозира по какъв начин всичко това ще се трансформира за нея в застрашителен призрачен сън. Докато разбърквала сместа, в очите на момичето попаднала част от сместа, която съдържала натриев цианид.

Наложило се Марта да бъде призната незабавно в болничното заведение със съществени изгаряния, написа Marca. Там тя прекарала две седмици и претърпяла няколко интервенции, само че изгубила зрението си. Лекарите считат, че на момичето би трябвало да бъде присадена роговица като единствена вяра за това, че Марта ще може още веднъж да вижда.

Ситуацията се усложнява още повече от това, че тя е в непозната страна и няма здравна застраховка. Марта пристигнала от Испания в Америка, тъй като се влюбила и желала да бъде покрай мъжа на фантазиите си. И въпреки избраникът ѝ да я поддържа и е до нея във всички сложни минути, това, през което младата жена минава, не е по никакъв начин елементарно. Тя и приятелят ѝ са организирали акция за набиране на средства на GoFundMe и потърпевшата испанка има вяра, че ще може още веднъж да види обичаните лица и слънчева светлина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР