24-годишната Елвира от риалитито Ергенът“ стана една от най-обсъжданите участнички

...
24-годишната Елвира от риалитито Ергенът“ стана една от най-обсъжданите участнички
Коментари Харесай

Участничка в „Ергенът“ разкри на Виктор, че е девствена. Ето как реагира той:

24-годишната Елвира от риалитито „ Ергенът “ стана една от най-обсъжданите участнички след признанието си, че е девствена и чака мъжа на фантазиите си, с цел да му се отдаде за първи път.

В деветия епизод на формата Виктор призна, че за него сексът и пристрастеността са преди всичко в една връзка, което тормози съществено непокварената Елвира. По съвет на другите участнички тя реши да се усамоти с него и да му признае най-съкровената си загадка.

„ Много ме изяжда от вътрешната страна и доста ме мъчи… “ – стартира признанието си Елвира, след което прочете следващите си сантиментални стихове, които е написала за Виктор. Стиховете завършваха със поръчката, че е време да му признае нещо значимо.

Виктор отговори утвърдително на въпроса в действителност ли сексът е най-важното за него, след което Елвира прошепна: „ Ами в случай че аз не съм правила… “

„ В смисъл? “ – беше реакцията на учудения Виктор, при което Елвира се наведе и му прошепна на ухо: „ Девствена съм “. Макар и изумен за малко, ергенът съумя бързо да се окопити и да окуражи момичето за нейния избор.

„ Ей, ей, умерено, виж ме “ – сподели й Виктор, щом видя, че Елвира се разплака и добави: „ Това е прелестно. Не желая да се притесняваш. Това, че ти си решила да се съхраниш за същинската обич е нещо, с което единствено може да се гордееш “.

„ Не се отхвърляй от това, което търсиш “ – приключи Виктор и многозначително загатна, че той може да е този, който да се влюби в нея.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР