24-годишна учителка от Уисконсин, САЩ, бе призната за виновна, че

...
24-годишна учителка от Уисконсин, САЩ, бе призната за виновна, че
Коментари Харесай

Палава учителка съблазнява деца, спи с тях и после не ги оставя на мира

24-годишна учителка от Уисконсин, Съединени американски щати, бе приета за отговорна, че е съблазнила двама 16-годишни възпитаници. По-рано съдът подозираше, че Кимбърли Герсонд е взела участие в шест престъпни връзки, оповестява " Фокс Нюз ". С една от жертвите си Кимбърли се срещнала през 2015 година Тийнейджърът пристигнал да вземе своя по-малък брат от учебно заведение. Тогава учителката му дала телефонния си номер и сред тях започваха другарство. Първо единствено говорели по телефона, а по-късно почнали да се срещат в колата на дамата.

Отначало учителката и младежа просто се целували в колата, а по-късно влезнали в интимна връзка. След известно време младежът желал да спре да се срещат, само че учителката била упорита - непрестанно го тормозила, тъй че младият мъж трябвало да я постави в черния лист.

Последната й жертва е от учебното заведение. Романът им траел към месец, до момента в който нещата не станали известни през май тази година. Г-жа Кимбърли трябвало да напусне учебно заведение. Първоначално съдът упреквал учителката в шест незаконни връзки, само че няма удостоверение за останалите. Решението ще бъде оповестено на 13 декември.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР