24-годишна жена от Пловдив е пребита от съпруга си по

...
24-годишна жена от Пловдив е пребита от съпруга си по
Коментари Харесай

Домашно насилие в Пловдив: Млада майка e удряна с тръба, дупчена с отвертка и е стреляна с пистолет

24-годишна жена от Пловдив е пребита от брачна половинка си по изключително нечовечен метод. Тя е майка на двегодишно дете. Твърди, че брачният партньор ѝ е стрелял по нея, удрял я е с тръба, дупчил е с отверка, а тормозът траял близо три дни. Мъжът бе арестуван от пловдивските криминалисти.



„ И извади револвера и стреля против мен. И стартира с адската завист - с токати да ме удря в гръдния панер “, споделя момичето пред Би Ти Ви.

То е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Не крие раните си, само че крие своята идентичност. 

„ Само желая едно да кажа, ще направя ликвидиране. Невиждано до в този момент. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували. По принцип за ликвидиране присъдата е от 20-30 години доживот. Аз минавам под 20, тъй като си признавам виновността. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър юрист и лежа 15 години. В най-лошия случай, с работа, предварително, на 10-ата година ще съм на открито. За мен живота още веднъж продължава и аз ще съм победил “, споделя брачният партньор на момичето 27-годишният Денис.



„ Много се радваме, че се прибра жива, тъй като ми споделяше: „ Мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме, да ме изядат кучетата, нямаше да ме докарат дори у дома с ковчег “, споделя майката на момичето.

" Не желаем, в случай че някой разбере за кое момиче става въпрос да се разгласяват нейни фотоси, ние си споделяме истината, с цел да има правдивост “, декларират още родителите.

Те не желаят дават публичност на случилото се с щерка им досега, в който виждат констатацията на правосъдния доктор, който дефинира положението на щерка им като лека телесна щета.

„ Значи би трябвало човек да почине, да се случи най-лошото, с цел да може да се написа, че повредата е или междинна, или тежка “, споделя майката на младата жена.

„ Съпругът ми употребяваше опиати. Така стана, че той видя някакви клипчета в „ Телеграм “, обаче нямам такива клипчета и фотоси. Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала и той тогава се ядоса още повече и стартира да ме удря. За да спре, взех решение да му споделям това, което той желае да чуе… и изкара от багажника на колата една железна тръба.

Бита, насинена, надупчена с шило, с отверка. А тук лекарят е писал лека телесна щета “, разяснява унизената жена.

На въпрос към Денис - случвало ли се е и различен път да ѝ протяга ръка, той дава отговор: „ Всичко, което се е случило в Германия, си остава в Германия “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР