24-годишна българка и 6-годишният й син са били убити в

...
24-годишна българка и 6-годишният й син са били убити в
Коментари Харесай

Брутално убийство потресе Детмолд! 53-годишен германец закла млада българка и невръстния й син

24-годишна българка и 6-годишният й наследник са били убити в немския град Детмолд, западната федерална провинция Северен Рейн-Вестфалия. Това оповестява " Труд ", базирайки се на представител на локалната полиция. Труповете на жертвите са били открити в понеделник вечерта, от през вчерашния ден се търси обвиненият за двойното ликвидиране Томас Тюнерман, на 53 години.


Намушканите неведнъж с нож българка и нейното дете са били открити в жилището на търсения Тюнерман. Жертвите и нарушителя са живеели чартърен в обособени жилища в кооперация, намираща се в централен квартал на 75- хилядния град Детмолд.

Как и за какво българката и невръстния й наследник са се озовали в жилището на Тюнерман, към момента се обяснява. Не е ясно и какво е отключило агресивността на немеца, довела до съдбовен излаз за дамата и детето й. Съседите разказват българката като общителна жена, която е правила положително усещане, оповестиха локални медии.

Следствените дейности, в това число изземване на следи, не престават. Сформирана е комисия от 16 следователи.

От прокуратурата в Детмолд приканват всички, които имат сведения за местопребиваването на обвинения в ликвидиране Томас Тюнерман да се обадят в полицията, анонимността им е обезпечена. Посочен е и телефон: 05231 60 90. Разпространена е и фотография на търсения, правена през 2011 година Той е висок 172 см, носи очила, лице необятно, коса ниско подстригана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР