24-годишен съсече смъртоносно с брадва дядо си, който е инвалид

...
24-годишен съсече смъртоносно с брадва дядо си, който е инвалид
Коментари Харесай

Внук посече смъртоносно дядо си с брадва след нелеп скандал

 24-годишен съсече смъртоносно с секира дядо си, който е неработоспособен с два ампутирани крайници. Кървавият случай е станал в дома, населяван от двамата в кирковското село Могиляне в понеделник вечерта.

Младият мъж и старецът се скарали грубо за пари. По време на разногласието внукът не съумял да сдържи нервите си и сграбчил секира. Нанесъл няколко удара по тялото на 75-годишния си дядо. Окървавеният мъж самичък позвънил на незабавния телефон 112, с цел да потърси помощ. Старецът бил откаран с кола за спешна помощ в кърджалийската болница, където обаче по-късно умрял от раните си, написа " “.

Полицаи са задържали за 24 часа Мехмед Х. На мястото на закононарушението е осъществен оглед, претършуване и изземване на материални доказателства.

Назначени са съдебномедицинска експертиза и правосъдни химически експертизи.

В селото настояват, че дядо и внук не били в положителни връзки и постоянно се карали. Старецът бил някогашен миньор и вземал висока пенсия, само че имал мъчен темперамент. Младият мъж бил незает. Отскоро живеел в Могиляне, откакто се прибрал от Турция, където е служил като донаборен боец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР