24-годишен пловдивчанин е бил задържан и му е повдигнато обвинение,

...
24-годишен пловдивчанин е бил задържан и му е повдигнато обвинение,
Коментари Харесай

Хванаха 24-годишен пловдивчанин, следил бившата си с GPS

24-годишен пловдивчанин е бил арестуван и му е повдигнато обвиняване, за това, че в интервала от 11 февруари  до 26 февруари тази година, е употребявал особено техническо средство за нелегално следене и събиране на информация за друго лице.
Прочетете още
Установено е, че мъжът. сложил проследяващо устройство на автомобил „ Дачия Докер “, ръководен от негова позната, с която преди време имали другарски връзки. По този метод той можел да получи информация за придвижването на колата. Жената е подала сигнал в полицията, където са направили оглед на автомобила и разкрили устройството, инсталирано в долната част на автомобила.

Разследването почнало при започване на тази седмица в отдел „ Икономическа полиция “ в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи по молба на младата пловдивчанка, която изразила подозрението си, че от няколко седмици местонахождението й във всеки един миг се следи нелегално. В рамките на подхванатите дейности е осъществен и подробен оглед на автомобила на младата жена, на който е намерено инсталирано техническо средство за следене на придвижването й. Така казусът почнал да се разплита и като обвинен за слагането на специфичното устройство бил арестуван 24-годишният някогашен другар на пострадалата.

При първичния разпит младежът признал, че закупил изделието по интернет с желание да следи младата жена, подтикван от ревнивост. С разпореждане на наблюдаващия делото областен прокурор на причинителя е повдигнато обвиняване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР