24-годишен младеж, осиновен като бебе от американско семейство от България

...
24-годишен младеж, осиновен като бебе от американско семейство от България
Коментари Харесай

Осиновено българче почина от свръхдоза в САЩ

24-годишен юноша, осиновен като бебе от американско семейство от България и отгледан в град Брентууд, щата Тенеси, е умрял от свръхдоза.

Алекс Бейси смесил наркотични обезболяващи с хапчета против меланхолия, заяви американското издание "Хералд Сън ", представен от в. "Телеграф ".

След гибелта на момчето, родителите Лиз и Ярнел са се заели да създадат уебсайт, в който да се разискват проблемите, свързани със зависимости и да оказват помощ на други подвластни в неговото състояние. Алекс бил с невисок растеж, само че бързо прогресирал в спорта, изключително в битката, елементарно се сприятелявал и обожавал музика. Лиз споделя, че всеки интервал на преход бил обвързван с неспокойствие, тъй като Алекс постоянно желал да прави нещата съвършено.

Това неспокойствие се засилило с порастването му.

През 2007 година от учебното заведение звъннали на родителите, с цел да им кажат, че Алекс е в болница, откакто изпил бутилка водка. Момчето било изключено и трансферирано в друго школо. "Отнесоха се с него като с отпадък и го изхвърлиха, вместо да бъдат част от тима при лекуването на сходни зависимости ", описа бащата.

В учебния си интервал Алекс имал няколко интервала на трезвеност. Когато още веднъж го хванали да пие, бил изпратен на лекуване за зависимости. Според родителите той получил контузия по време на битката, която оказала сериозна щета на душeвността му.

Когато не можел да си набави алкохол или марихуана, Алекс почнал да пие и сироп за кашлица. Една нощ родителите му открили, че е изпил няколко и го отвели в болница.

През март 2014 година преди да отиде в университет, където учил продуциране, той почнал да си купува от улицата медикаменти, за които е нужна рецепта, като ксанакс. Стигнало се до такава степен, че почнал да взима опиати, които смесвал с алкохол. През 2016 година на Алекс му оставал единствено един учебен срок, с цел да получи бакалавърска степен, когато на сутринта майка му го намерила мъртъв в стаята му. Родители му намерили 12 опаковки обезболяващи, които смесил с ксанакс. Аутопсията посочила, че не е имал алкохол в кръвта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР