24-годишен мъж пострада тежко при пътен инцидент с полицейска патрулка

...
24-годишен мъж пострада тежко при пътен инцидент с полицейска патрулка
Коментари Харесай

Синът на известния дупнишки бизнесмен Добранката се озова в болница след нелеп инцидент

24-годишен мъж пострада тежко при пътен случай с полицейска патрулка край дупнишкото село Крайници. Емилиян Добранов е настанен за лекуване в „ Пирогов” с пукнат череп и строшен таз, написа struma.bg.

Инцидентът станал към 6:00 часа сутринта.

Емилиян Добранов и още двама негови другари били на частно празненство в парцел на техен другар, който се намира на Самоковско шосе, покрай Крайници. Сутринта, когато купонът завършил, трима от младежите си извикали такси и излезли на пътя да го чакат. В този миг по пътя минал полицейски патрулен автомобил, ръководен от Владимир Х.

„ Емилиян намерения, че е таксито, и изтича на пътя да го посрещне, в този миг беше блъснат от патрулката със страничното огледало. Падна на асфалта, от което са и контузиите му”, разясниха негови другари.

На мястото на случая е дошъл следователят Валентин Михайлов от следствената работа в Дупница.

Пострадалият е с пукнат череп и строшен таз. Вчера негови другари са дарявали кръв в „ Пирогов”. От там оповестиха, че положението му е устойчиво и няма заплаха за живота му.

От пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил оповестиха, че при пътен случай юноша внезапно е излязъл на пътя и е ударен със страничното огледало на полицейския автомобил.

„ На място е дошъл следовател, пред който е взета кръвна проба за алкохол на потърпевшия и на униформения чиновник. Следствието работи по случая”, обявиха от пресслужбата на полицията.

Емилиян Добранов живее в Приморско, където родителите му имат хотел. Семейството има вила в село Самораново, която употребява рядко. Местни поданици оповестиха, че Емилиян е бил тези дни в селото, само че не общувал с никого от месните поданици.

Бащата на потърпевшия мъж Марио Добранов-Добранката е много известен в Дупница, където е роден. Той е един от първите, отворили автокъщи в града, само че преди години се е изнесъл със фамилията си в Приморско, където развива туристически бизнес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР