24-годишен мъж от село Манастирище, обл. Враца, е бил задържан

...
24-годишен мъж от село Манастирище, обл. Враца, е бил задържан
Коментари Харесай

Агресия на пътя: Водач на автовоз преби възрастен шофьор до Дунавци

24-годишен мъж от село Манастирище , обл. Враца, е бил арестуван за причиняване на телесна щета, оповестиха от ОДМВР-Видин.

Около 16:47 часа през вчерашния ден на тел. 112 постъпил сигнал за нанесен побой на лидер на лек автомобил от лидер на автовоз на основен път Е-79, при разклона за Дунавци. Пристигналите на мястото полицейски чиновници открили потърпевшия – 60-годишен видинчанин , и брачната половинка му. Жената разказала, че пътувайки с персоналната си кола при отбивката за Дунавци били изпреварени от автовоз с прикачена платформа с монтанска регистрация.

Водачът на автовоза спрял, слязъл и попитал другия водач за какво кара толкоз постепенно, след което му нанесъл удар и го бутнал . След това се качил в кабината и траял в посока Арчар. Падналият на пътното платно мъж бил превозен от екип на ЦСМП в болничното заведение в регионалния град, след прегледи медиците установили фрактура на таза .

Извършителят на действието е бил засечен и спрян от екип на полицията на територията на обл. Монтана. Той е бил арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа в ареста на РУ-Видин. Днес случая е докладван в Районна прокуратура-Видин. Разследването продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане по чл.131 от Наказателния кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР