24-годишен мъж нападнал с ритници и юмруци полицай е задържан

...
24-годишен мъж нападнал с ритници и юмруци полицай е задържан
Коментари Харесай

Пиян нарита полицай навръх Великден

24-годишен мъж нападнал с ритници и юмруци служител на реда е арестуван в ареста, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Г.Г. ще остане зад решетките за 24 часа, а потърпевшият младши контрольор от охранителна полиция в Лом е прегледан в локалната болница и освободен за домашно лекуване.

Служителят на реда е с лека телесна щета, допълват сътрудниците му. Инцидентът е станал в нощта на Великден малко преди 4 часа пред нощния клуб „ Екс ” в крайдунавския град.

Г.Г. и 20-годишният Я.Б. от Василовци се скарали грубо, като бързо словесната им война прераснала в ръкопашен пердах. Полицейският контрольор дежурел край заведението и видял по какъв начин двамата млади мъже си нанасяли удари един на различен.

Униформеният незабавно се намесил да ги разтърве. Тогава Г.Г. налетял против него с ритници и юмруци. Появили се още ченгета и щракнали белезниците на развилнелия се юноша. Той е отведен в районното, а потърпевшият служител на реда бил откаран в болница.

Срещу побойника е почнало досъдебно произвеждане. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР