24-годишен мъж е влязъл гол в столичния храм Света Неделя“

...
24-годишен мъж е влязъл гол в столичния храм Света Неделя“
Коментари Харесай

Гол мъж е вилнял цяла вечер в Света Неделя преди да го арестуван

24-годишен мъж е влезнал гол в столичния храм " Света Неделя “ и е вилнял повече от 12 часа преди да бъде задържан от полицията. По-късно прокуратурата му е повдигнала обвиняване за безчинство, отличаващо се извънреден цинизъм, заяви пресофиса на държавното обвиняване.

Случаят е от 12 юни вечерта. Към 18:20 ч. мъжът е влезнал гол до кръста с препасана хавлиена забрадка в храма, вървял след един от дяконите, отправял обидни и непристойни думи на висок звук в наличието на посетителите.

Около 20 часа същата към този момент той бил открит да седи гол на входа на храма и да наскърбява преминаваща наоколо жена. След това нанесъл голям брой удари с крайници по вратата на външната свещопродавница на храма и влезнал там да преспи през нощта.

На идващия ден към 10:40 часа мъжът към момента бил на независимост и продължавал да хулиганства в църквата в центъра на столицата, като е отправил обидни думи по отношение на ръководителя на църковното настоятелство на храма. Малко по-късно е бил арестуван.

Мъжът е осъждан. Предвид престъпното му минало и опцията да извърши друго закононарушение или да се укрие е арестуван за 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР