24-годишен криминално проявен и осъждан помориец с множество кражби зад

...
24-годишен криминално проявен и осъждан помориец с множество кражби зад
Коментари Харесай

Изпечен крадец се издаде на полицията след отказ да си плати таксито от Бургас и Поморие

24-годишен престъпно проявен и осъждан помориец с голям брой обири зад тила си бе хванат от полицията, откакто се опита да избяга с такси сред Бургас и родния си град.

Около 16:00 часа през вчерашния ден таксиметров водач е подал сигнал на телефон 112, че към час по-рано е нает от региона край болница „ Лайф Хоспитал “ от млад мъж, който изискал превоз до Поморие. Пристигайки на място клиентът избягал без да заплати дължимата сума.

В резултат на бързите полицейски дейности е открито, че това е 24-годишен помориец , арестуван няколко дни по-рано за кражбата на чантичка за кръста, благосъстоятелност на 50 годишен софиянец, съдържаща мобилен телефон IPhone 12, маркови слънчеви очила, персонални документи и сумата от 1190 лв. , осъществена по обяд на 6 юни от бар, ситуиран на плажа пред комплекс „ Сънсет Ризорт “ в Поморие. Мъжът направил цялостни признания по случая и платил дължимата сума на таксиметровия лидер.

Констатирано е, че той е причинители и на още две престъпни действия : кражба на чифт дънки и чорапи, благосъстоятелност на 35 годишна бургазлийка, осъществена на 30.05.т.г. от двора на къща, ситуирана на ул. „ Залесителна “ в ж.к. „ Меден Рудник “ , както и на кражба на: дамски облекла, слънчеви очила, батерия, портфейл с персонални документи и банкова карта, благосъстоятелност на 21-годишна бургазлийка , осъществена на 6 юни от купето на лекия ѝ автомобил „ Мазда 6 “, с бургаска регистрация, паркиран до плувния басейн в ж.к. „ Меден Рудник “ .

При осъществяването на втората кражба помориецът имал съизвършител – 27 годишен престъпно проявен бургазлия. Двамата мъже създали цялостни признания. Вещите от първата кражба, както и част от движимостите – предмет на втората кражба са открити и конфискувани . Работата по случаите продължава.

Как се отразява извънредно топлата вода в Черно море на риболова при започване на юни?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР