24 часа Започва ли нов бум в потреблението Домакинствата все

...
24 часа Започва ли нов бум в потреблението Домакинствата все
Коментари Харесай

Започва ли нов бум в потреблението, Цацаров:Бяла, а не НДК е проблем №1

" 24 часа "

Започва ли нов взрив в потреблението

Домакинствата все по-смело пазарят артикули за дълготрайна приложимост и нови жилища.

Крайното ползване на семействата пораства с 6,5% на годишна база през първото тримесечие. Този ритъм на повишаване на потреблението е вторият най-голям от началото на рецесията насам* и в композиция с други индикатори навежда на мисълта, че има съществено оживление при потреблението. Но дали в действителност сме на прага на нов взрив в потреблението на семействата?

Освен данните за крайното ползване на семействата от националните сметки покупките на редица артикули за дълготрайна приложимост също нарастват сензитивно.

" Стандарт "

Цацаров:Бяла, а не НДК е проблем №1

Бяла е огромният проблем на тази страна, не е някой си Боршош. Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров след съвещанието на парламентарната комисия за НДК. То съответства с погребението на 18-годишния Алекс от Бяла, който умря, откакто бе ударен при кавга с роми. Срещу нападателя Валентин Маринов през вчерашния ден беше повдигнато обвиняване за ликвидиране по хулигански подбуди. Прокуратурата ще желае пожизнен затвор за 32-годишния ром. Цацаров изрече съболезнования на околните на починалото момче. Действията на прокуратурата няма да върнат живота на техния наследник, добави той. По случая с НДК някогашният шеф Мирослав Боршош към този момент е обвинен поради метода на харчене на средства за европредседателството. Прокуратурата ще ревизира 4000 контракта, подписани по време на неговото ръководство.

" Монитор "

Мръсното море докарва алергии

Мръсното море и излагането на слънце без предпазен крем докарват алергии на хиляди туристи по плажовете ни. Това сподели инспекция на " Монитор ". Диарии, алергии и летен грип също морят плажуващите, като постоянно попадналите на някой вирус си го отнасят и долекуват вкъщи, като почивката им тотално се проваля, описват самите потърпевши на опашка за обзор при джипито.

" Сега "

Спецзащитата на лекарите се оказа обикновена PR акция

Шумно рекламираните от прокуратурата ограничения за отбрана на лекарите надали ще доведат до предпазен резултат върху нападателните пациенти и до по-тежки санкции за биячите на медици. Ден откакто основният прокурор Сотир Цацаров се срещна със здравния министър Николай Петров и стартира концепцията специфични дежурни прокурори да са разполагаем при набези на лекари, с цел да се форсира следствието и наказването на причинителите, стана ясно, че на процедура съвсем нищо няма да се промени.

" Дума "

Главчев избра колелото, загърби Апостола

Председателят на Народно събрание Димитър Главчев завчера участва на съревнование по колоездене за купата " Васил Левски " в Ловеч, отдадено на юбилея на Левски под неговия персонален патронаж. При тръгването на колоната от с. Къкрина обаче той си е направил единствено голям брой пиар фотоси с велосипедите и даже не е влезнал в Къкринското ханче, където турците са заловили Левски. Това оповестиха за ДУМА изумени и афектирани музейни служащи от ловешкия Регионален исторически музей, които са очаквали госта в емблематичното ханче и даже са подготвили книга за Левски, която да бъде раздадена в Народното събрание. " Капитал дейли "

ЦУМ-гейт завърши публично

Инспекторатът към Висшия правосъден съвет (ВСС) не е разкрил нищо неправилно в срещата сред основния прокурор Сотир Цацаров, издателя Сашо Дончев и някогашния член на управлението на Българска социалистическа партия Георги Гергов. Проверката по случая е завършила на 10 юли, оповестява уеб сайтът " Дефакто ".

В хода й участниците в срещата не са показали данни за други участвали лица, които да потвърдят изнесеното в сигнала. Инспекторатът стартира инспекция в края на май по сигнал на съдружие " Борец ", което искаше да се ревизира дали основният прокурор Сотир Цацаров е направил нарушаване, отивайки на срещата в ЦУМ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР