24 часа след евробитката от Шампионска лига, българският първенец Хебър

...
24 часа след евробитката от Шампионска лига, българският първенец Хебър
Коментари Харесай

Шампионът Хебър пристигна в Разлог, гони успех №7 в efbet Супер Волей

24 часа след евробитката от Шампионска лига, българският отличник Хебър (Пазарджик) още веднъж е на път, като дойде в Разлог за гостуването на Пирин от девети кръг на efbet  Супер Волей.

Двубоят е на 3 декември (събота) от 18:30 часа в зала „ Септември “. Срещата е телевизионна и ще бъде излъчена директно по B1B box.tv.

Всички волейболисти на Хебър са на линия, само от терена още веднъж ще отсъства централният блокировач Николай Николов, който продължава със своето възобновяване от контузията в рамото.
 Драма, обрати и Хебър още веднъж остана без победа в Шампионската лига Драма, обрати и Хебър още веднъж остана без победа в Шампионската лига
Веднага след идването си пазарджиклии имат и подготовка в зала „ Септември “. Тимът, воден от Камило Плачи, преследва седми триумф в шампионата, като подхожда извънредно съществено към идното посещение. Традиционно разложани играят доста мощно в своята зала, като са неуместен противник на собствен терен.

Хебър е четвърти във краткотрайното класиране с шест триумфа, една загуба и 17 точки. Тигрите гонят седми триумф в елита, който ще ги върне в тройката на подреждането.

Домакините са осми в табицата с три победи, пет загуби и 10 точки.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР